Jarná cena Brna 2024 odštartuje slovenský šampionát na prírodných okruhoch

Richard Karnok

V dňoch 19.-21. apríla 2024 sa na Masarykovom okruhu v Brne uskutoční tradičné podujatie, Jarná cena Brna, ktorého súčasťou budú okrem MMČR pod CAMS aj medzinárodné majstrovstvá Slovenskej republiky na prírodných okruhoch, či International Sidecar Trophy.

O body do slovenského medzinárodného a národného šampionátu sa bude bojovať v triedach 125 Sport Production, Supersport 300, Supertwin, Supersport Open a Superbike Open. Tak ako v ostatných rokoch, aj tentoraz bude súčasťou podujatia medzinárodný slovenský šampionát Vintage Road Racing, či Alpe Adria Vintage.

Bodovanie do MMSR

Do národného aj medzinárodného hodnotenia majstrovstiev Slovenska bodujú automaticky pretekári s licenciou SMF (pokiaľ sa jazdec na podujatie prihlasuje s inou licenciou a je aj držiteľom licencie SMF, oznámi túto skutočnosť zástupcovi SMF prítomnému na administratívnej prebierke). Pokiaľ chce zahraničný pretekár bodovať do slovenského medzinárodného šampionátu, oznámi túto skutočnosť pri administratívnej prebierke prítomnému zástupcovi SMF. Tým pádom sa pretekár stáva jazdcom MMSR na celú sezónu 2024. Bodovanie do MMSR nie je podmienené žiadnym poplatkom navyše.

Zvláštne ustanovenia a časový harmonogram

Všetky najdôležitejšie informácie k pretekom MMSR na prírodných okruhoch a MMSR Vintage Road Racing nájdete vo zvláštnych ustanoveniach, ktoré stiahnete kliknutím na toto miesto…

Športové a technické predpisy SMF

pre sezónu 2024 nájdete po kliknutí sem…

Ďalšie informácie vám poskytne pán Miloš Baláž na telefónnom čísle +421 948 011 349, alebo na adrese milosbalaz30@gmail.com.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *