back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Na výjazdovom zasadnutí vlády vyrokoval primátor Serede Kurbel doplnenie navrhovaného uznesenia týkajúce problematiky seredského mosta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Výjazdového rokovania vlády SR v Galante sa zúčastnil aj primátor Serede Ing. Ondrej Kurbel. Aj vďaka jeho intervenciám prijala vláda rozšírené uznesenie, ktoré stanovilo Slovenskej správe ciest povinnosť urýchlene zabezpečiť nový statický posudok, ktorý môže jednoznačne potvrdiť alebo vyvrátiť reálnu možnosť pustiť na podopretý most v Seredi aspoň jednosmernú dopravu pre vozidlá do 3,5 tony.

Pre okresy Galanta a Dunajská Streda vláda schválila takmer dva milióny. Tieto peniaze pôjdu najmä na rozvoj regiónu či opravu cestnej infraštruktúry. Vláda podporila aj niektoré organizácie sídliace v meste Sereď:  OZ Klub volejbalu Sereď, BK Lokomotíva Sereď a OZ Pomocníček celkovou sumou 25-tisíc eur. Samotnému mestu Sereď odklepli sumu 10-tisíc eur.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vobec sa pochvalit ze si pre mesto od tych kurvencov nieco dostal.
    Mal si dat ficovi laktačku a toho druheho kokotka zebrat do kravaty a mohol si byt chlap. Takto si z teba spravili handru, ktora ma za par smradlavych grosov zavriet hubu.
    Cisty vysmech moralke

    1
  2. Fiko si z nas robi srandu…vedla galantskeho primatora taral o medvedoch…neskutocne arogantny ignorant

    3
  3. Co by sa stalo keby si Sered odkupi ten most a postavi vlastnyma silami.Myslim vsetci obcania.Strabag by nam vyrobil nove prepojenia a nosniky.Mame tu firmy ktore dokazu zburat cely stary.Uz ho mali dat dolu ked bola odstavena zeleznica a vojaci mali dat provizorny daky samonosny ako v Campingu.Co by to stalo?Nezamyslal sa niekto aj nad tym?Ale fakt co by to stalo obcana Serede a taktiez Sintavy a Dolnej Stredy?Ak je tu taky co toto dokaze preratat Skuste?Toto potrva takto roky este a ja osobne dam.

  4. To ako vazne?
    Chces kupit od statu most?
    Zahod drogy….
    A pokial nie drogy, zmen lekara.

  5. Pre: Kto toho grazla zvolil? 28. marca 2024, 18:06
    Alkoholikom čo ho volili 4 krát to stačí, medveďa síce živého ešte nevideli ale nevadí hlavne že v Seredi a Galante nepobehujú, čo ak by ich napadli v Papuči alebo Kocke ?

    5
  6. Občan Serede, ty si naozaj naivný. Keby si dokázal uvažovať v súvislostiach, tak takú blbosť nenapíšeš.

  7. Tá ženská si po sebe neprečíta ani nadpis? Bez čiarok, chýba “sa”. Ja neviem. Toto je hovorca?
    Mala by sa písať Szlahucska.

    3
  8. kopol si si a teraz porozmýšľaj či sem na SOL ten článok a hlavne nadpis písala tebou spomínaná hovorkyňa… A potom stačí napísať… prepáčte

  9. Takže nevyrokoval absolutne nič .. teraz je vidiet načo je primator ktory nevie nič presadiť.. nemá sa na koho obratit lebo ho nikde nepoznaju a všade kde sa objaví mu zavrú pred nosom dvere.. hlavne že máme stojan na bicykle pred meským uradom..

    2
  10. Szlahucska 29. marca 2024, 13:22 – nie, na SoL priamo ho pani Slahuckova nenapisala. Ak ale pod jej menom nepise niekto iny na SN, tak nadpis takto napisala tam.

    4
  11. anonym 30. marca 2024, 10:08 – ocakavam, ze autorka clanku pani Slahuckova co najskor tu uvedie citatelov a obcanov do reality.

    Hlavne ocakavam, ze to urobi skor, ako to budem nuteny urobit ja.

    4
  12. Nečakajte od arogantnej Slahúčky odozvu.Pýtajte sa na úrade ako vystupuje.Kedy to uvidia nadriadený?

    1
  13. @Janči 29. marca 2024, 20:13
    Primator nie je SMERak tak sa necuduj, mafiani zo SMERu funguju zasluhovo.

    1
  14. Všetci vieme ako sa istá pani na úrad dostala. Však nikto nevie čo robí. Zrušiť ju, zrušiť Kreu, zrušiť tlačené novinky a máme na opravu chodníkov.

    2
  15. Mesto Sereď a autorka článku Ing. Zuzana Slahučková sa týmto ospravedlňuje za chybu v nadpise svojho článku v Seredských novinkách. Pôvodný – chybný nadpis niesol názov: Na výjazdovom zasadnutí vlády vyrokoval primátor Serede Kurbel doplnenie navrhovaného uznesenia týkajúce problematiky seredského mosta.
    Po nájdení chyby bol nadpis autorkou zmenený na:
    Na výjazdovom zasadnutí vlády vyrokoval primátor Serede Kurbel doplnenie navrhovaného uznesenia týkajúceho sa problematiky seredského mosta
    Autorka sa týmto ospravedlňuje čitateľom internetových Seredských noviniek a tiež čitateľom Seredonline, aj čitateľom ďalších médií, ktoré mohli pôvodné znenie nadpisu zo Seredských noviniek prevziať.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované