Bývalá tenistka má rada výstrednosť.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dominika Cibulková má jasno, koho chce za prezidenta. Otvorene vyjadrila svoj názor

28.03.2024, 13:27
Celebrity

Hovorí sa, že pýtať koho ideš voliť je citlivejšia otázka ako na vierovyznanie. Bývalá tenistka Dominika Cibulková (34) si to však nemyslí a nahrala video, kde otvorene vyjadrila podporu svojmu favoritovi.

Kto by si myslel, že Cibulková sa zaujíma len o módne trendy a luxusné destinácie je na omyle. Blondínka prezradila, že so zájmom sleduje politické dianie, o ktorom sa dokáže hodiny baviť aj vo svojom súkromí. Tieto témy jej nie sú cudzie. Niekoľko dní pred druhým kolom prezridentských volieb sa podelila so svojimi fanúšikmi o to, komu pôjde hodiť hlas do urny.

Jej favorit je politik so šibalskými jamkami v lícach Peter Pellegrini: „​Nad týmto videom som rozmýšľala niekoľko dní, či vám ho mám nahrať. Prečo by som aj ja nemala povedať svoj názor," rozhovorila sa Cibulková na sociálnej sieti. Vyjadrila sa, že o politiku sa zaujíma a baví sa o nej bežne aj v súkromí. V aktuálnych prezidentských voľbách dá krúžok tomu istému kandidátovi ako minulý víkend. „Môj kandidát je Peter Pellegrini, pretože mi je ľudsky veľmi sympatický a myslím, že bude dobre reprezentovať našu krajinu,“ povedala rozhodne športovkyňa, ktorá zjavne nie je z tých čo by svoju voľbu tajila.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:02