Calista Flockhart ako nebojácna právnička Ally McBeal pred Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Spoznali by ste seriálovú právničku Ally McBeal? Ona starne do krásy, naozaj má pred šesťdesiatkou?

28.03.2024, 12:43
Celebrity

Kto nefičal na seriálovej postave Ally McBealovej? Určite sa tu nájde mnoho z vás, koho herečka Calista Flockhart (59) zaujala ako charizmatická, egocentrická, rázna, ale zraniteľná advokátka žijúca. Dnes by ste ju možno ani nespoznali. V novej úlohe vyzerá neskutočne a vek na nej nie je badať.

Ally McBeal bol úspešný americký advokátsky televízny seriál. Hlavnú úlohu stvárnila herečka Calista Flockhart ako charizmatická, rázna, ale aj zraniteľná advokátka žijúca v Bostone. V aktuálnom seriáli, ktorý žne úspech s názvom Feud: Capote vs. The Swans propagujú manhattanskú vysokú spoločnosť 60. a 70. rokov kde prím hrá móda, glam šperky a dokonale upravené vlasy. 

Po inšpiráciu, ako stvárniť postavu luxusnej dámy nemusela Flockhart chodiť ďaleko: „Mala som babičku, ktorá mala každý deň dokonalé vlasy a dokonalý make-up. Nosila rukavice, mala klobúky, mala oblečenie a bolo to veľmi dojemné. Nemala žiadnu pomoc. Zvládla to sama a netrvalo jej to dlho. A tak som pri natáčaní šou veľa myslel na svoju starú mamu, ktorú som veľmi milovala,“ prezradila herečka k novej úlohe. 

V tom čase na týchto ženách muži nechávali oči. Kam prišli, či už sa zúčastnili najexkluzívnejších večierkov v meste, jedli v najluxusnejších reštauráciách či lietali súkromnými lietadlami boli vždy stredobodom pozornosti. Umelkyňa oslávi v novembri šesťdesiat rokov. Tento vek však na nej nie je badať a dokazuje to aj v nových záberoch.  

Stabilný pár už desiatky rokov

 Calista je roky šťastná po boku herca Harisona Forda. Prvýkrát sa stretli na odovzdávaní Zlatých glóbusov v roku 2002, kde herečka získala nomináciu za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Ally McBeal. Harrison mal vtedy 60 rokov a bol otcom štyroch detí. Calista mala vtedy 38 rokov a iba krátko predtým si adoptovala syna Liama.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:49