Mesto Trnava

Výnimoční pedagógovia si prevzali ocenenia za obetavú prácu v školstve

V utorok 26. marca 2024 privítali primátor Peter Bročka a viceprimátorka Eva Nemčovská v historických priestoroch trnavskej radnice výnimočných pedagógov, aby im poďakovali za obetavú prácu a ocenili ich osobný aj profesionálny prínos školstvu.

Táto slávnostná udalosť sa konala pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorý si každoročne pripomíname 28. marca. Pozvaní hostia si s dojatím vypočuli príhovor viceprimátorky Evy Nemčovskej, ktorá poďakovala prítomným pedagógom za ich profesionalitu a odbornosť, s ktorou pristupujú k svojmu povolaniu, vyzdvihla dôležitú úlohu učiteľov v dnešnej dobe plnej dezinformácii a hoaxov a popriala oceneným veľa síl do ďalšej práce, aby aj naďalej formovali s nadšením novú generáciu a boli sprievodcami žiakov na ich ceste k poznaniu. 
 

Viceprimátorka Eva Nemčovská sa v príhovore poďakovala prítomným učiteľom za ich profesionalitu a odbornosť.
 
Svoje uznanie vyslovil učiteľom aj primátor Peter Bročka a zaželal im, aby s odhodlaním čelili výzvam, ktoré prináša súčasnosť a rýchly rozvoj digitálnych technológii.
 

Ocenení pedagógovia sa podpísali aj do pamätnej knihy.

Ocenenia primátora mesta získali nominovaní pedagógovia za svoju dlhoročnú pedagogickú prácu, ale i za pozitívny prístup k deťom, kreativitu a lásku k učiteľskému povolaniu. Mnohí z nich sa aktívne zapájajú aj do mimoškolských aktivít a motivujú žiakov k zapájaniu sa do diania v spoločnosti. Okrem práce so žiakmi a pre žiakov zameriavajú svoju snahu aj na skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu.
 

Ocenenia primátora mesta získali pedagógovia za ich dlhoročnú pedagogickú prácu.

28.3.2024 12:29

Komentárov: 0