Presunúť na hlavný obsah

Princ William a princezná Kate budú vraj v najbližších týždňoch čeliť veľkému rozhodnutiu o princovi Louisovi: O aké ide?

Zahraničné celebrity

Princ Louis, ktorý je jedným z najobľúbenejších členov kráľovskej rodiny pre svoje huncútstva, bude zároveň predmetom rozhodnutia, ktoré v najbližších týždňoch urobia jeho rodičia, princ William a princezná Kate. Čoho sa má toto rozhodnutie týkať?

Môže malý princ ovplyvniť verejnú mienku o kráľovskej rodine? 

Ako informuje magazín Marie Claire, princ Wiliam a princezná Kate budú v najbližších týždňoch čeliť rozhodnutiu o svojom mladšom synovi, princovi Louisovi: „Mohli by huncútstva a úskoky malého princa skončiť tak, že verejnú mienku opäť ovplyvnia v prospech kráľovskej rodiny?“ Kladie si otázku magazín. 

Mohlo by vás zaujímať: Kráľovská rodina mala drsný začiatok roka 2024 a chce, aby všetko bežalo ako predtým: Za bránami paláca to vraj ale vrie

Uprostred chaosu narodeninový portrét?

Uprostred rozruchu po tom, čo princezná Kate vyšla s pravdou von a oznámila svetu, že momentálne postupuje chemoterapiu kvôli svojmu ochoreniu, bližšie nešpecifikovanej rakovine, bude jej mladší syn, princ Louis, oslavovať šieste narodeniny. V tento slávnostný deň zvykla Kata zverejniť vždy jeho rozkošný narodeninový portrét, ktorý by poskytla aj verejnosti a médiám. No ako to bude tento rok vyzerať po zlých správach, ktorým kráľovská rodina musí aktuálne čeliť? 

Ďalšia fotografia v rukách Kate alebo? 

Po nedávnom škandále s upravenými fotografiami Kate a jej troch detí, po špekuláciách o jej zdraví, Williamovej údajnej nevere a ďalších veciach, my ďalší, hoci aj narodeninový portrét mohol vyvolať len ďalšie otázky. No ako magazín uvádza, princ William a Kate stále plánujú pokračovať v tejto tradícii a zverejniť narodeninovú fotografiu. No momentálne sa ešte  nerozhodli, či ju odfotí Kate, alebo či si najmú profesionálneho fotografa, aby to urobil za nich. Pochopiteľne, chcú sa vyvarovať ďalším možným problémom. 

Čítajte tiež: Kráľovský palác čaká ťažké obdobie: Princezná Kate Middleton vo videu oznámila, že jej diagnostikovali rakovinu

Všetko závisí od zdravotného stavu princeznej Kate 

Ako informuje zdroj pre The Sunday Times:William aj Kate oceňujú lásku a náklonnosť verejnosti k svojim deťom a vedia, že verejnosť má túžbu vidieť ich na ich narodeniny.“ Palác zvyčajne vydáva nový portrét Louisa aj jeho súrodencov v deň ich narodenín pred jeho veľkým dňom. Louisove narodeniny pripadajú tento rok na utorok a načasovanie je zložité, pretože Kate by sa už mohla vrátiť do práce, no všetko závisí od toho, ako sa bude počas liečby cítiť. 

Neprehliadnite: Odmalička je vychovávaný v duchu, že sa raz posadí na trón: V čom je detstvo princa Georga iné od toho jeho súrodencov?

Zdroj si tiež myslí, že narodeniny princa Louisa by mohli byť spúšťačom opätovnej náklonnosti verejnosti a fanúšikov ku kráľovskej rodine. Veď kto iný si dokáže získať priazeň rýchlejšie než malý chlapec, ktorý oslavuje narodeniny? Posúďte sami...