Braun v Prahe predstavil revolučnú novinku. Prišla Miss World Tatiana Kuchařová aj Ema Fajnor

Fotogaléria
Zuzana Vačková na predstavení nového epilátoru Braun Smart IP Zdroj: Braun

Známe tváre sa stretli na evente v Prahe, kde známa nemecká značka uviedla Braun Skin i-expert IPL. Prvý IPL systém na svete, ktorý sa učí s každým použitím a poskytuje individuálny zážitok, ktorý je prispôsobený každej dáme a pokožke individuálne.

Nemecká značka elektroniky Braun predstavila počas eventu v Prahe svoj nový Braun Skin i-expert, jediný plne prepojený systém IPL, ktorý sa učí, prispôsobuje a poskytuje personalizovanú spätnú väzbu v reálnom čase prostredníctvom mobilnej aplikácie synchronizovanej s epilátorom IPL. Novinka od Braunu zaujala aj známu slovenskú herečku Zuzanu Vačkovú a moderátorku šou Nákupné Maniačky Emu Fajnor.

V priestoroch známého pražského hotelu Andaz sa stretli aj Miss World 2006 Tatiana Kuchařová, česká modelka Andrea Bezděková, či slovenské Missky Lenka Tekeljaková a Jana Slačková. Po boku svojej sestry Radky prišiel aj spevák Adam Pavlovčin, ktorý zaspieval svoje hity, ale aj novú skladbu Sám.

Ako funguje novinka od Braun?

Inteligentný systém funguje tak, že automaticky prispôsobuje vyžarovanú energiu odtieňu vašej pokožky a aktívne vám v reálnom čase poskytuje personalizované ošetrenie pre každú oblasť vášho tela, čím vám dáva do rúk možnosť odstrániť (alebo neodstrániť!) chĺpky tak, ako chcete.

"IPL alebo intenzívne pulzné svetlo je technológia, ktorá využíva premenu svetelnej energie na tepelnú. Svetelné lúče vysielané epilátorom zasahujú melanín vo vlasových folikuloch pod povrchom pokožky. Tým sa preruší cyklus rastu chĺpkov. Výsledkom je dlhotrvajúca hladká pokožka bez chĺpkov. Intervaly medzi ošetreniami potrebnými na dosiahnutie najlepších výsledkov sú veľmi individuálne a závisia od farby a hrúbky chĺpkov a kontrastu medzi farbou chĺpkov a vašej pokožky. Výhodou nového modelu epilátora Braun Skin i-expert IPL je, že vám prispôsobí plán epilácie a intervaly prispôsobí doteraz dosiahnutým výsledkom," vysvetľuje dermatologička MUDr. Jana Housková.

Fotogaléria
Dermatologička MUDr. Jana Housková na predstavení nového IPL epilátoru od Braun Zdroj: Braun

Benefity inteligentného systému Braun IPL Skin i-expert

Technológia Braun IPL Skin i-expert bola navrhnutá na rýchle, bezpečné a pohodlné odstraňovanie chĺpkov, takže sa môžete stať svojou vlastnou domácou kozmetičkou:

  • Inteligentná spätná väzba vám umožní dosiahnuť najlepšie výsledky tak, že vás bude v reálnom čase usmerňovať spôsobom, aby ste nevynechali žiadnu, ešte neošetrenú oblasť.
  • Jediný IPL s automatickým prispôsobením záblesku ku odtieňu vašej pokožky a s funkciou Skin Check vám umožní dosiahnutie najlepších výsledkov pri zachovaní úplnej bezpečnosti. Zároveň vám odporučí ďalšie tipy ako zlepšiť vaše a ďalšie ošetrenie.
  • Už sa nemusíte obávať, že zmeškáte svoj termín v salóne! Osobné sledovanie pokroku a inteligentný kalendár automaticky upravia váš plán ošetrenia a ukážu vám, koľko zostáva do konca, čo vám umožní jednoducho skontrolovať pokrok v odstraňovaní chĺpkov za zlomok ceny návštevy salónu.
Fotogaléria
Braun Skin i-expert Zdroj: Braun