Naučte sa, ako správne kombinovať hodinky so zvyškom outfitu.dreamstime
StoryEditor

Hodinky nie sú len praktickým, ale aj estetickým doplnkom: Naučte sa ich ladiť aj so zvyškom outfitu

24.03.2024, 09:00
Krása a móda

Hodinky si so sebou zvyknete brať najmä preto, aby ste vedeli, aký je čas, koľko krokov ste už počas dňa prešli alebo koľko kalórii spálili. Mali by ste však vedieť, že hodinky nie sú len praktickým, ale aj estetickým doplnkom. Pozrite sa, ako ich môžete zladiť so zvyškom outfitu.

Doplnky dokážu skvele oživiť každý outfit, a preto by mali byť súčasťou aj vášho šatníka. Ak nemáte rady náhrdelníky, náušnice či brošne, môžete siahnuť po štýlových hodinkách, ktoré nemajú len praktické, ale aj estetické využitie. Mali by ste však vedieť, že si ich nestačí len nasadiť na ruku a ísť do mesta. Dôležité je, aby sa hodili k zvyšku outfitu a nepôsobili nevkusne. Pozrite sa, ako kombinovať hodinky s oblečením.

Elegantne do práce

Hodinky väčšinou využívate v práci, kde potrebujete vedieť, koľko času vám zostáva na dokončenie povinností. Aby ste im však dodali aj estetickú funkciu, siahnite po klasických hodinkách s hnedým, béžovým alebo bielym remienkom. Napokon k nim doplňte nohavicový kostým v červenom alebo modrom odtieni. Ak nie ste fanúšičkami kostýmov, zaobstarajte si široké biele nohavice s tenším opaskom a pridajte k nim nejakú zaujímavú blúzku.

Žensky a vkusne

Ak sa chystáte večer do mesta, rozhodne si so sebou zoberte hodinky, ktoré skvele vyniknú s džínsami, priesvitným čiernym topom a dlhším sakom. Nezabudnite na lodičky a mini kabelku, ktorá nezakryje doplnok v podobe hodiniek. Ak ste trochu odvážnejšie, pod sako si oblečte len krátky podprsenkový top, vďaka ktorému budete vyzerať žensky a vkusne.

So sukňou ši šatami

Aj keď by sa zdalo, že sa hodinky hodia najmä k športovým či formálnym outfitom, pravda je úplne iná. Tento štýlový doplnok totiž môže vyniknúť aj so šatami či sukňou Keďže vonku ešte nie je veľmi teplo, siahnuť môžete po dlhšej saténovej sukni, vyšších čižmách a svetre. Nezabudnite si však jeden rukáv vyhrnúť, aby ste hodinky nezakrývali.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:24