Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ikona Realu Madrid nekončí. Po návrate do reprezentácie oznámil Kroos ďalšiu novinku

Nemecký futbalista Toni Kroos, ktorý už desať rokov patrí k oporám stredu poľa Realu Madrid, predĺžil v španielskej metropole zmluvu do roku 2025. Fanúšikovia bieleho baletu tak budú môcť sledovať jeho umenie ešte minimálne v nasledujúcej sezóne.

27.03.2024 19:05
734168437 Foto:
Toni Kroos bude súčasťou Realu Madrid minimálne do leta 2025.
debata

V tejto chvíli sa už len ladia detaily zmluvy, o ktorej predĺžení je definitívne rozhodnuté. V stredu o tom informoval taliansky novinár Fabrizio Romana na svojom účte na Twitter. A ako už sa mnohokrát potvrdilo, čo napíše Fabrizio, to sa aj stane.

Dlhoročná ikona Realu Madrid neprestáva prekvapovať svojimi výkonmi aj v pokročilom futbalovom veku. Jeho úspešnosť prihrávok pravidelne dosahuje najvyššie hodnoty v zápase.

Erling Haaland Čítajte viac Ostrá kritika za remízu so Slovákmi: Je ťažké byť Nórom. Hviezdny Haaland to zobral na seba

Vzhľadom k vysokému počtu mladíkov v madridskom klube sú jeho skúsenosti neoceniteľné. A tréner Carlo Ancelotti si je toho evidentne dobre vedomý.

Kroosovu špičkovú formu potvrdzuje aj jeho úspešný comeback do nemeckej reprezentácie, kde bol po trojročnej odmlke opäť nominovaný. Práve on má byť mužom, ktorý prinesie potrebný kľud a skúsenosti do mladého nemeckého mužstva na domácich majstrovstvách Európy.

Alena Šeredová s Gigim Buffonom a v súčasnosti Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Alena Šeredová sa vo športovom svete preslávila...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Toni Kroos