Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Luxemburský súd rozhodol o útočníkovi Slovana: Rodrigues spoznal svoj trest

Luxemburský futbalista Gerson Rodrigues z bratislavského Slovana dostal podmienečný trest odňatia slobody na 18 mesiacov a peňažnú pokutu vo výške 1500 eur.

27.03.2024 18:10
rodrigues Foto:
Gerson Rodrigues v drese Slovana Bratislava.
debata

V stredu o treste rozhodol luxemburský súd, ktorý uznal Rodriguesa za vinného z troch násilných činov. Voči verdiktu sa môže odvolať, pripomenul luxemburský denník L'essentiel.

Obvinenia sa týkali domáceho násilia voči jeho bývalej partnerke i dvoch konfliktov na verejnosti. Skutky sa mali stať v marci 2019, júni a novembri 2022.

Erling Haaland Marek Rodák Čítajte viac Haalandova penalta? Dostal som ho tam, kam som chcel, usmieva sa Rodák

Okrem 1500 eur musí 28-ročný hráč zaplatiť aj odškodné obetiam, dovedna vyše 3700 eur. Jeho právny zástupca Guillaume Rauchs spochybňoval obvinenia v priebehu celého procesu a vyhlásil, že jeho klient sa už chce sústrediť predovšetkým na futbal a rodinu.

Rodrigues nebol na stredajšom pojednávaní prítomný. Prokuratúra pre neho požadovala trest na 15 mesiacov s podmienečným odkladom.

Francesco Calzona Čítajte viac Prvý polčas vyzeral, akoby sme sa len spoznali. Calzona kritizoval svojich, rozhodcov aj veľmoci, ktoré odmietli Slovensko

ngažoval RodrigSlovan auesa vo februári tohto roka na hosťovanie do konca kalendárneho roka z kyjevského Dynama a doposiaľ má za „belasých“ na konte päť gólov v ôsmich zápasoch.

Minulý týždeň nastúpil za svoju reprezentáciu v semifinále baráže o ME, Luxemburčania prehrali na pôde neskoršieho postupujúceho Gruzínska 0:2. Na konte má 60 zápasov a 21 gólov v národnom tíme.

Alena Šeredová s Gigim Buffonom a v súčasnosti Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Alena Šeredová sa vo športovom svete preslávila...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Gerson Rodrigues