Princ Harry je odhodlaný vidieť Williama za každú cenu. Čaká kráľovskú rodinu konečne uzmierenie?

Dana Kleinová

Foto: Profimedia

V kráľovskej rodine to vyzerá na zmierenie. Princ Harry je odhodlaný stretnúť sa so svojím bratom za každú cenu a vyzerá to tak, že sa s ním chce udobriť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako píše portál Mirror, princ Harry vie, že získať späť dôveru princa Williama nebude ľahké, ale je pripravený pracovať na tom a napraviť rozbité vzťahy. Podľa zdroja, ktorý sa rozhodol ostať v anonymite, princ Harry sa chystá na cestu do Spojeného kráľovstva a jej cieľom je získať si späť svojho brata.

Foto: profimedia

Chce späť svoju rodinu

Očakáva sa, že vojvoda zo Sussexu navštívi Spojené kráľovstvo v máji a počas svojej cesty sa pokúsi vidieť princa Williama. Prichádza po srdcervúcom oznámení, že jeho otcovi, kráľovi Karolovi a jeho švagrinej, princeznej Kate, diagnostikovali rakovinu.

Zdroj exkluzívne pre The Mirror povedal: „Princ Harry urobí všetko, čo môže, aby získal späť svojho brata princa Williama na jeho ceste do Anglicka – ale vie, že to bude nejaký čas trvať. Urobí všetko, čo bude v jeho silách, aby dal svojmu bratovi vedieť, že je tu pre neho a napravil ich vzťah. Vie, že to nebude ľahké. Nechce nič viac, len aby sa vrátili do stavu, v akom boli kedysi. Vie, že to bude chvíľu trvať, ale Harry je pripravený dať sa do práce, pretože je odhodlaný získať späť svoju rodinu a ukázať jej podporu.“

Po diagnóze rakoviny princeznej z Walesu chce vojvoda zo Sussexu ponúknuť svoju podporu kráľovskej rodine, ktorá by zahŕňala stretnutie s jeho starším bratom, princom z Walesu. Kráľovský expert sa však domnieva, že ich stretnutie bude trvať krátko, aby sa obaja bratia mohli vyhnúť náročným rozhovorom.

Neprivíta ho s otvorenou náručou

Najnovšie články