FOTO

Dara Rolins ako mama: Laura dospieva, a aj keď mi z toho býva smutno, láska ma robí tou najšťastnejšou pod slnkom, priznala otvorene

Laura Homolová oslavuje sladkých 16 rokov. Jej mama, Dara Rolins, jej venovala nádherné slová Zdroj foto/IG: dararolins_vermi
Laura Homolová oslavuje sladkých 16 rokov. Jej mama, Dara Rolins, jej venovala nádherné slová Zdroj foto/IG: dararolins_vermi
Zdroj: Instagram
GALÉRIA
Človeku sa niekedy až nechce veriť, ako ten čas letí. A najviac to asi vnímame ako rodičia na svojich deťoch. Svoje o tom vie aj naša obľúbená speváčka Dara Rolins (51), ktorá má doma už 16-ročnú dcéru Laura. Pozrite sa, ako už vyrástla:

Mladá dáma je dcérou speváčky Dary Rolins a jej bývalého partnera Mateja Homolu. Laura, ktorá slávi narodeniny 25. marca, je veľmi šikovná a stihla už zažiariť po boku svojej mamy na červenom koberci na Filmovom Festivale v Karlových Varoch, taktiež si zaspievala s Darou na jej dvoch koncertoch v O2 Aréne. Slávna mama môže byť naozaj na svoju dcéru hrdá.

Dara Rolins venovala dcére Laure krásne vyznanie

Ako každá mama, aj Dara si uvedomuje, že jej dcéra už nie je malé dievčatko. Oslávila už 16. narodeniny a pri tej príležitosti jej speváčka venovala na svojom Instagrame krásne vyznanie: „Dnes podvečer som pred 16 rokmi priviedla na svet Lolu. Malý zázrak. Resp. veľký! Povedala by som, jeden z najväčších. A od tej chvíle už nikdy nič nebolo ako predtým. Môj život sa vďaka nej začal uberať cestou, na ktorej mi robí už roky tú najlepšiu spoločnosť,“ napísala.

No ďalej v príspevku píše aj o tom, ako sa jej dcéra stále viac a viac vzďaľuje: „ A aj keď jej stále dokola spievam "Lola, ďaleko mi neuleť", mám pocit, že sa mi každý rok tak trošičku vzďaľuje... Aj keď je stále moja a máme ten najkrajší vzťah, aký som si len mohla priať, rastie. Dospieva a tá potreba, mať ma nablízku, celkom prirodzene stráca na intenzite. Myslela som si, že sa s tým postupne naučím žiť, ale na niektoré veci sa zvyká ťažko... A aj keď mi z toho býva často smutno, moja láska k nej ma robí tou najšťastnejšou mamou pod slnkom!,“ opisuje svoje pocity dojatá mama.

Svoje vyznanie končí slovami: „Loli, som pyšná, že si moja, že si NAŠA, že si presne taká, akú som si ťa vysnila. Máš fantastickú rodinu, ktorá za teba dýcha a bude ti vždy nablízku, pripravená pomôcť a podržať ťa, nech sa deje čokoľvek. Všetko najlepšie, uži si svoj deň, láska.“

K príspevku pridala aj niekoľko fotiek z Laurinho detstva i súčasnosti. Nemožno si nevšimnúť, že dcérka našej speváčky naozaj vyrástla do krásy. Príspevok získal množstvo komentárov. Jeden pridal aj Miro Jaroš a napísal: „Vyznanie, aké môže napísať len milujúca Mama! Všetko najlepšie!“ S prianím k narodeninám sa pridali napríklad aj Daniela Peštová, Dominika Cibulková či Daniela Nízlová.

Laura má zaujímavé hobby

Laura je naozaj šikovná mladá dáma. Okrem toho, že už stihla zažiariť aj na obálke časopisu alebo vystúpiť po boku svojej mamy na koncertoch, sa venuje aj celkom netradičnému koníčku. Jej veľkou záľubou je vzdušná akrobacia. Na jej Instagramovom profile môžeme vidieť, ako sa jej v tomto koníčku darí.

Nedá sa na to pripraviť

Dara má s Laurou krásny vzťah, čo je určite snom každej mamy. Avšak ako všetky mamy dospievajúcich dcér si uvedomujeme, že naše „malé dievčatká“ prídu do tohto veku, kedy už nás toľko potrebovať nebudú. Kedy sa už budú púšťať čoraz ďalej a ďalej od nás, aby si otestovali tento svet a našli svoju vlastnú cestu. A hoci ich na to pripravujeme od malička, seba na to pripraviť celkom nejde, ako napísala aj Dara. Na niektoré veci sa skutočne zvyká ťažko. Laure prajeme aj my zo srdca všetko najlepšie ku krásnym 16. narodeninám! Pozrite si aj viac fotografií v našej fotogalérii:

Podobné články



MÔŽE VÁS ZAUJÍMAŤ