Všetky dôležité informácie z Trenčína priamo vo vašom mobile

15. 4. 2024

Majte vždy aktuálny prehľad o dianí v meste vďaka novej mestskej aplikácii MUNIPOLIS. Nech ste kdekoľvek, dostanete všetky dôležité informácie v dostatočnom predstihu. Prihláste sa aj vy k odberu informácií a využite možnosť nastaviť si ich podľa vašich preferencií.

Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, prostredníctvom SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých úplne zadarmo!

Čo vám prihlásenie do MUNIPOLIS prináša?

  • Upozornenie na krízové udalosti
  • Novinky a dôležité upozornenia z úradu
  • Pozvánky na kultúrne a športové podujatia
  • Možnosť vyjadriť svoj názor v online anketách

Vyberte si sami, aké informácie vás zaujímajú.

V registračnom procese si sami môžete nastaviť, aké typy informácií vás zaujímajú (napr. kultúra, doprava, majitelia zvierat). Odporúčame vyplniť vaše telefónne číslo a ulicu, aby sme vás mohli rýchlo varovať v prípade nečakaných udalostí (napr. havárie vody, prívalové dažde atď.)

Ako sa do MUNIPOLIS prihlásiť?

Registrujte sa na https://trencin.munipolis.sk/registracia alebo priamo na mestskom úrade, kde vás s registráciou radi pomôžu.

Stiahnite si aplikáciu MUNIPOLIS pre Android alebo iOS a pridajte si do odberov mesto Trenčín. Aktuality a dôležité novinky môžete sledovať aj na webe  https://trencin.munipolis.sk/.

 

Pošlite tip na tento článok svojim priateľom!