Ako cestovať o polovicu lacnejšie?

24. marca 2024
Thajsko, dovolenka s Bubo

Thajsko, Mexiko, Island, Keňa a omnoho viac. Nech už je vaša vysnená dovolenková destinácia ktorákoľvek, teraz vás vyjde lacnejšie ako kedykoľvek predtým.

Ušetrite polovicu a využite jedinečnú možnosť cesty pre dvoch za cenu jedného. Jednoduchý trik a veľa tipov k tomu. Kam sa teraz dostanete ešte lacnejšie?

Thajsko – budhizmus a pláže

Či už si vyberiete najväčší thajský ostrov Phuket alebo región Krabi, budete ležať pri najkrajšom mori na top plážach juhovýchodnej Ázie. Ostrovy Phi Phi ako dračie zuby týčiace sa z mora v raji, kde sa nakrúcal aj film Pláž s Leonardom DiCapriom.

K tomu prehliadka Bangkoku, jeho budhistických chrámov, najlepší street food a dokonalý odviazaný život. K tomu si môžete pridať veľkomestá Kuala Lumpur a Singapur na najobľúbenejšom zájazde Slovákov – Thajsko, Malajzia, Singapur.

Bangkok, Thajsko, dovolenka s Bubo

Mexiko – stopy dávnych civilizácií

Možno vám pri Mexiku ako prvé prídu na um karibské pláže Cancúnu. Z Mexika sa dá však vyťažiť oveľa viac. Veľký okruh Mexikom vás prevedie z hlavného mesta Mexico City s nádhernými pyramídami Aztékov cez koloniálnu a rytmickú Oaxacu, mayským pyramídam Palenque ukrytým v džungli a na záver aj vysnené biele pláže. Maximum z Mexika za dva týždne.

Cestovná kancelária BUBO spustila akciu Dovolenka roka 2024. Do 26. marca cestujete za polovicu. Pozrite si prehľad najvyšších zliav.


Západ USA, dovolenka s Bubo Rio de Janeiro, Brazília, dovolenka s Bubo Amboseli, Keňa, dovolenka s Bubo

USA – veľkomestá a kaňony

Ste milovník amerického štýlu života a lákajú vás najznámejšie veľkomestá sveta ako Los Angeles či San Francisco? Bohémsky život či kasína slávneho Las Vegas sú veľké lákadlo, tým ešte väčším sú však priam dokonalé prírodné skvosty. Grand Canyon, Monument Valley, Yosemity, kaňon Antelope či národný park Zion. Všetky výjavy, ktoré poznáte z reklám, filmov či najkrajších plagátov, uvidíte na vlastné oči počas zájazdu USA – západ.

Výhodnejšia dovolenka s BUBO

Argentína – ľadovce a horúce tango

Jedna z najatraktívnejších krajín na svete. V Argentíne nájdete ako najkrajší ľadovec sveta Perito Moreno v divokej Patagónii, tak aj najmohutnejšie vodopády Iguazu. K obom skvostom sa dostanete cez Buenos Aires, kde na uliciach hrá tango, popíja sa červené víno a po širokých bulvároch sa prechádzajú futbaloví fanatici. Spojte si toto všetko s brazílskym Rio de Janeiro, ktoré patrí medzi divy sveta a prežijete dokonalú poznávaciu dovolenku Patagónia, Argentína, Brazília.

Rio de Janeiro, Brazília, dovolenka s Bubo

Keňa a Tanzánia – safari a prekvapivo luxusný oddych

Safari v národných parkoch Serengeti v Tanzácii či Maasai Mara v Keni patria k svetovým topkám. Slony, nosorožce, žirafy či levy vo svojom prirodzenom prostredí pod zasneženým Kilimandžárom a k tomu stále pôvodný autentický život. Pridajte k tomu relax na Zanzibare, kde sa narodil Freddie Mercury a ostrov vás ohúri bielym pieskom, priezračnou vodou aj vysoko sa týčiacimi palmami. Keňa, Tanzánia a Zanzibar v jednej ceste je top kombinácia.

Japonsko – precíznosť, modernosť, tradície

Japonská spoločnosť je vo všetkom iná. Všetko tu funguje elektronicky a po jednej ceste sa presuniete do 30. storočia. Zároveň vás budú fascinovať storočia fungujúce nemenné tradície doplnené pokorou, absolútnou časovou precíznosťou a službami, ktoré nikde inde vo svete nefungujú tak ako v Japonsku. Živé Tokio pod horou Fuji, klaňanie sa srnkám či ochutnávka najlepšieho sushi. To všetko ponúka zlatá cesta Japonskom.

Kyotó v Japonsku, dovolenka s Bubo

Island – najkrajšia príroda sveta

Láka vás bližšia exotika? Zamierte si to na exotický Island, ktorý je ostrovom ako z inej planéty. Zem ohňa a ľadu s nedotknutými vodopádmi, gejzírmi či dúhovými horami. Čierne pláže, sopky, mohutné ľadovce a rozbúrený oceán. Je vôbec niečo, čo Island nemá? Okúpte sa v Modrej lagúne a spoznajte fascinujúcu spoločnosť, kde sú si všetci rovní. Zo zájazdu na Island sa vrátite domov ako iný človek.

Gejzíry na Islande, dovolenka s Bubo

Najviac zľavnených zájazdov nájdete len teraz na bubo.sk.


Text: Viktor Háber / BUBO
Foto: BUBO

1/1
Zavrieť reklamu