Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra caravan bike travel.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: NitraDen.sk
22. marca 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Foto: Caravan Bike Travel 2024 otvára brány do sveta cestovania a dobrodružstiev

Nechajte sa uniesť do sveta dobrodružstiev a objavovania. Veľtrh Caravan Bike Travel sa vracia s tretím ročníkom plným noviniek a prekvapení.

Nitra sa opäť stáva epicentrom pre všetkých milovníkov dobrodružstiev a cestovateľov s návratom veľtrhu Caravan Bike Travel. Toto podujatie prichádza s tretím ročníkom plným nových možností a dobrodružstiev.

Obytné automobily a karavany nájdete v štyroch hlavných pavilónoch M1, M2, M3 a F. Najväčšou novinkou však bude posilnenie regionálneho turizmu. Všetko, čo naša nádherná krajina z pohľadu aktívneho trávenia voľného času ponúka, si môžete pozrieť v troch pavilónoch A, B a C.

Od 22. do 24. marca 2024 sa Agrokomplex Nitra premení na miesto, kde návštevníci môžu objavovať svet cestovania, kempovania, bicyklovania a turistiky. S viac ako 60 slovenskými aj zahraničnými vystavovateľmi na takmer 17 000 m² plochy, veľtrh Caravan Bike Travel prichádza s ešte väčším rozsahom a pestrým programom.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X