SLOVAKIA RING na výstave CARAVAN, BIKE, TRAVEL v Nitre

21.3.2024, Nitra - Aj napriek relatívne mladému veku sa veľtrh Caravan Bike Travel etabloval na významnú udalosť, ktorá každý rok láka čoraz viac návštevníkov.. Tretí ročník medzinárodného veľtrhu cestovného ruchu si opäť pripravil mnoho noviniek a prekvapení. Rozrástol sa o niekoľko nových pavilónov, s expozíciami viac ako 60 slovenských aj zahraničných vystavovateľov na ploche takmer 17 000 m².

Hlavným ťahákom veľtrhu sú nepochybne obytné automobily a karavany. Tie budú na obdiv až v štyroch hlavných pavilónoch M1, M2, M3 a F. Škála značiek a modelov rastie každým rokom.

Najväčšou novinkou však bude posilnenie regionálneho turizmu. Všetko, čo naša nádherná krajina z pohľadu aktívneho trávenia voľného času ponúka, si môžete pozrieť v troch pavilónoch A, B a C. Postupne prechádzate celou krajinou a spoznávate slovenské regióny od východného Slovenska až po nížiny západu.

Návštevnícky veľmi populárny Overland sa presúva do najväčšieho pavilónu M4 a poteší najmä dobrodružnejšie typy cestovateľov a všetkých, ktorí chcú svoj voľný čas tráviť aktívne v spojení s prírodou. Čakajú na vás zaujímavé cestovateľské prednášky a cestopisné filmy s automobilovou tematikou.

Keďže bicykel je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého karavanistu, na veľtrhu nemôže chýbať zastúpenie segmentu Bike. Okrem klasických bicyklov odprezentuje svoje portfólio aj mnoho vystavovateľov elektromobility. Tešiť sa môžete na rôzne eBiky, skladacie bicykle či elektrokolobežky.

Chýbať nebude karavanové mestečko pre návštevníkov s vlastným karavanom, testovacie jazdy karavanom či ponuka cenovo dostupnejších karavanov v bazáre a úplne nová gastro zóna v exteriéri pred pavilónmi


Na výstave CARAVAN, BIKE, TRAVEL, ktorá sa uskutoční 22.3. - 24.3. 2024 na výstavisku AGROKOMPLEX v Nitre, nájdete aj stánok SLOVAKIA RING v najväčšej hale karavanov spolu s karavan.sk

Príďte si zasúťažiť o zaujímavé ceny a porozprávať sa s inštruktormi Centra Bezpečnej Jazdy aj o tom, ako zvládať krízové situácie na cestách a radi Vám odpovieme aj na otázky o okruhu ako takom.


Tešíme sa na Vás v hale M1!