Úvod Zariadenia Wanbo X5: Projektor od Xiaomi s jasom 1100 ANSI lúmenov je špičkou...

Wanbo X5: Projektor od Xiaomi s jasom 1100 ANSI lúmenov je špičkou vo svojej kategórii. Odomkli tajnú cenu!

Domáce projektory sú čoraz lacnejšie. Špičkové modely vo svojej kategórii s cenou klesli pod 200 €.

1
Wanbo X5
Zdroj: Lukáš Zachar / Androidportal.sk | TECHBYTE.sk

Ak patríš medzi vášnivých fanúšikov filmov a seriálov, zaručene si nemôžeš nechať ujsť skvelú akciu na dva šikovné projektory, ktorú aktuálne ponúka obľúbený e-shop Geekbuying. Týmito projektormi sú Wanbo X5 a Ultimea Apollo P40 Native. Obidva ponúkajú vynikajúce parametre a funkcie, ktoré posunú tvoj zážitok zo sledovania na novú úroveň. A ako sme už zmienili, projektory teraz môžeš získať za zvýhodnenú cenu.

Wanbo X5: Šikovný projektor od Xiaomi

🛒 Cena: 199 € | 🎫 Kupón: NNNFRBBX5 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Začneme modelom Wanbo X5, tým drahším modelom z dvojice. Cieľom tohto projektoru je používateľovi ponúknuť zážitok, ktorý pripomína sedenie v kine. Docieliť sa to snaží predovšetkým vysokou obrazovou kvalitou s bezkonkurenčným kontrastom, ostrosťou a ohromujúcou sýtosťou farieb.

Wanbo X5
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Wanbo X5 podporuje dekódovanie obsahu v špičkovom rozlíšení 4K, dokonca aj pri HDR10, a to s vynikajúcim kontrastným pomerom 3 000 : 1 a 10-bitovou farebnou hĺbkou. Pomer dynamického rozsahu pre celú scénu je nastavený tak, aby vytváral vysokokvalitný obraz bohatý na detaily. Maximálna svietivosť zase zaručuje, že obsah bude dobre viditeľný prakticky za akýchkoľvek svetelných podmienok.

Projektor je navyše vybavený funkciou automatického zaostrovania, ktoré eliminuje potrebu manuálneho prispôsobovania pre najlepšie zobrazenie. Obsah sa natívne premieta v rozlíšení FHD, čo je dostatok ako na sledovanie obľúbených akčných trhákov, tak aj na kľudné rodinné celovečeráky.

Nechýba ani automatická korekcia, vďaka ktorej je obraz dokonale obdĺžnikový aj vtedy, keď sa premieta pod uhlom. O stabilné a rýchle pripojenie sa zase stará podpora pre Wi-Fi 6.

Wanbo X5
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Zariadenie je kompatibilné s viacerými poprednými systémami, vrátane iOS, Android a Windows. Cez projektor tak nemusíš prenášať iba filmy, ale napríklad aj fotografie či hry.

Projektor Wanbo X5 si môžeš prostredníctvom obchodu Geekbuying zadovážiť za 199 eura, a to po zadaní kupónu NNNFRBBX5.

Ultimea Apollo P40
Zdroj: Ultimea

Ultimea Apollo P40 Native

🛒 Cena: 179 € | 🎫 Kupón: NNNFRSOLDEP40 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Projektor Ultimea Apollo P40 Native ponúka natívne Full HD 1080p rozlíšenie, no problém mu nerobí ani 4K obsah, hoc premietať sa bude len pri Full HD. Projektor dosahuje maximálny jas 700 ANSI lúmenov, ponúka funkcie automatického zaostrenia aj zarovnania.

V jeho výbave tiež nechýba podpora pre 2.4 GHz aj 5 GHz Wi-Fi, Bluetooth 5.0 a o zábavu sa postarajú vstavané reproduktory s výkonom 10 W.

Ultimea Apollo P40
Zdroj: Ultimea

V závislosti od vzdialenosti od steny či plátna dokážete prostredníctvom Ultimea Apollo P40 vytvoriť obraz s uhlopriečkou 80 až 150 palcov. Výrobca hovorí, že ideálnou veľkosťou je 80 – 100 palcov.

Ultimea Apollo P40
Zdroj: Ultimea

Na projektore sa nachádza HDMI port, dva USB-A porty, AVAUX port. Viete tak k nemu pripojiť či už konzolu alebo napríklad TV stick zariadenia s predinštalovaným Android systémom. V balení nájdete samotný projektor, ovládač, kábel pre napájanie a HDMI.