Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

Lekári sú silno znepokojení globálnym nárastom rakoviny medzi mladými ľuďmi


Print Friendly, PDF & Email

Lekári sú silno znepokojení globálnym nárastom rakoviny medzi mladými ľuďmi

(Niamh Harissová, The People’s Voice) Lekári z celého sveta bijú na poplach kvôli záhadnému nárastu počtu mladých ľudí s diagnostikovanou rakovinou, ktorá sa zvyčajne spája so staršími ľuďmi.

Hovorí sa, že vraj neexistuje jasné vysvetlenie toho, čo sa skrýva za globálnym fenoménom rakoviny. Alebo len nikto nechce vidieť zjavnú príčinu?

Zatiaľ čo miera istých druhov rakoviny v niektorých krajinách pred rokom 2020 stúpala, najnovšie trendy naznačujú prudký nárast až po pandémii. Výskumníci si myslia, že to bude pokračovať ešte niekoľko rokov.

Britský portál The Mail Online uvádza:

Takmer na každom kontinente dochádza k nárastu rôznych typov rakoviny u ľudí mladších ako 50 rokov, čo je obzvlášť problematické, pretože choroba sa v tejto skupine populácie zachytáva až v neskorších štádiách. Väčšina lekárov totiž nie je vyškolená na to, aby si všímala príznaky rakoviny u mladých ľudí.

Rozdiely v mierach a typoch rakoviny sú pre vedcov záhadou. Niektorých podnietili k tomu, aby spustili viacero desaťročných výskumných projektov, do ktorých budú zapojené státisíce mladých ľudí z celého sveta.

Z globálneho hľadiska Austrália zaznamenala svetovo najvyšší počet diagnóz rakoviny u mladých ľudí s mierou 135 prípadov na 100 000 obyvateľov. Neďaleký Nový Zéland má druhú najvyššiu mieru 119 prípadov u ľudí mladších ako 50 rokov na 100 000 obyvateľov.

Zatiaľ čo v Austrálii je najčastejším typom rakoviny rakovina prsníka, na Novom Zélande je na prvom mieste rakovina hrubého čreva.

V Ázii si Japonsko a Južná Kórea môžu byť blízke a ekonomicky podobné, ale majú rozdielne miery skorého nástupu rakoviny hrubého čreva, ktorá sa v Južnej Kórei zvyšuje rýchlejšie.

Spojené štáty americké sa prepadli na šieste miesto na svete s 87 prípadmi na 100 000 obyvateľov mladších ako 50 rokov a Veľká Británia je na 28. mieste so 70,5 prípadmi na 100 000 obyvateľov.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Najrýchlejšie pribúdajúce rakoviny zahŕňajú rakovinu hrdla a prostaty. Skorý nástup rakoviny s najvyššou úmrtnosťou zahŕňa rakovinu prsníka, trachey (priedušnice), pľúc, žalúdka a hrubého čreva.

Odborníci už dlho špekulujú, že za nárastom môže byť zvyšujúca sa miera obezity a skoršie skríningy rakoviny, ako aj strava s vysokým obsahom tukov, konzumácia alkoholu a užívanie tabaku. Keďže sa však životný štýl, zvyky a strava v jednotlivých krajinách veľmi líšia, vedci si myslia, že tieto faktory nie sú celkom zodpovedné za tento nárast.

Daniel Huang, hepatológ z Národnej univerzity v Singapure pre vedecký časopis Nature povedal:

„Mnohí predpokladali, že veci ako obezita a konzumácia alkoholu by mohli vysvetliť niektoré naše zistenia. Zdá sa však, že potrebujeme hlbší ponor do údajov, aby sme odhalili skutočnú príčinu nárastu prípadov rakoviny.“

Ďalší výskumníci sa začali zameriavať na genetickú zložku skorého nástupu rakoviny. Niektorí vedci zistili, že u mladších ľudí sa vyvinú agresívnejšie nádory ako u starších pacientov. Tieto agresívnejšie nádory lepšie potláčajú imunitný systém človeka.

Patológ Shuji Ogino z Harvardskej lekárskej fakulty a jeho kolegovia tiež objavili oslabenú imunitnú odpoveď u ľudí so skorým nástupom nádorov.

Napriek odlišnostiam sú rozdiely jemné, povedal Ogino, a nemožno určiť jasný dôvod.

Záver

Je obdivuhodné, ako sa vedci snažia krvopotne nachádzať rôzne príčiny rastúceho výskytu rakoviny, no vytrvalo prehliadajú najočividnejšiu možnú príčinu – covidové vakcíny.

Uvidíme, ako dlho ešte potrvá, kým to oficiálne priznajú. Zdá sa však, že ľady sa začínajú pomaly hýbať. Napríklad, aktuálne už aj mnohé médiá hlavného prúdu na Slovensku píšu, že za srdcovými problémami cyklistu Sagana je očkovanie proti covidu.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Niamh Harissová, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Byť silno znepokojený nárastom zákazníkov – ty vole!

  2. Vlak sa len rozbieha, ako povedal sef Pfizeru panko Bourla, ze v 2025-2030 ocakava tsunami turborakoviny vo svete. Odkial ze ma tieto prognozy? Asi na zaklade zlozenia jeho mnamiek…

  3. K Saganovi…
    https://duckduckgo.com/?t=h_&q=Peter+Sagan+zdravotn%C3%A9+probl%C3%A9my&ia=web
    ————-
    No – my sa tu bavíme o blbosti opichaných, ale môj pomerne inteligentný – o generáciu mladší kamarát – mi otvorene povedal, že on si vybral komfortnú zónu – zatiaľ čo mňa asi zabijú starosti a konšpiračné teórie. Zabudol na borovičku – ale tú ja pijem na zdravie. Voda v tej borovičke to vie.

    https://7sport.sk/stavkovanie/stavky-na-prezidentske-volby/

  4. Výborný film – prečo majú veterinári bližšie k bytostiam na planéte, prečo boli 2019 vylúčení z lekárkeho stavu. Podľa mňa – prebieha rýchlejšia – a otvorená recyklácia informácií – a tak sa dozvieme rýchlejšie viac.
    Voda pre slony (2011)
    https://www.filmuj.tv/voda-pre-slony/

  5. Digitální svět

    Jak bude vypadat svět, kde nikdo nic nevlastní a vše se sdílí?

    https://www.youtube.com/watch?v=4XDQ3JJYZdU

    • To bude pred vojnou alebo po nej?

      • Objektívne

        To bude hlavne po resete.

        • Otázka – aký je rozdiel medzi oximoronom a paradoxom, keď oba vychádzajú z výrokovej logiky?

          1/ Dnes na Infovojna.bz – už v čase vyhradenom pre otázky poslucháčov Harabínovi – Lichtner zahriakol tých inteligentnejších a konceptuálnejší – „Toto nie je formát v ktorom by bol priestor pre vaše úvahy a názory – položte len krátku otázku!“
          Keby som položil otázku – som na čiernom zozname nielen Lichtnera, ale aj tých, ktorí Infovojnu kontrolujú. Tak radšej nevolať vôbec. Klasika – „Vojín Kotas – mám dotaz!“ /A kde je vojín Kotas?/
          Dnes jednému abonentovi prešla narážka na uväzneného Magáta – Harabín odpovedal „šalamúnsky“.

          2/ Harabín – kvalifikovaný a užitočný idiot – nepoznajúci iné „vlákno“ ako to svoje trestnoprávne /“šuster – drž sa kopyta“/ – podsúva „démonkraciu“ ako striktné držanie sa Ústavy SR /po vzore predstavy démonkracie demokratov v USA – a tým Harabín bipolárnym amíkom do riti „akože nelezie“/ a držanie sa zákonov vôbec – otázka pán Harabín – a čo držanie sa tých drakonických zákonov – aj tých?!

          „V Aristotelovej Aténskej ústave (Ústavy 158 štátov všeobecne a špeciálne o zriadení demokratickom, oligarchickom, aristokratickom a o tyranii[7]) je uvedená tiež Drakónova ústava. To je však zrejme výtvor konzervatívnych politikov zo sklonku klasického obdobia gréckych dejín, ktorí chceli dokázať, že ich program „starobylé ústavy“ (patrios politeia) má oporu aj u Drakóna.[3]

          Drakónove zákony sa týkali ťažkých previnení, predovšetkým činov, za ktoré boli ich páchatelia väčšinou odsúdení na trest smrti. Drakónove ustanovenia týkajúce sa zabitia boli prebraté do Solónových zákonov. Drakón zrejme rozlišoval skutkovú podstatu zabitia na úmyselné a neúmyselné zavraždenie. Ten, kto zabil niekoho neúmyselne, bol Drakónovými zákonmi chránený, a to nepriamo tým, že mohol odísť do cudziny, alebo priamo tak, že zo strany pozostalých nesmel byť vystavený pomste alebo represáliám.[3][8] No nielen to. Zákon zohľadňoval prípady, keď šlo o „spravodlivú“ legitímnu vraždu. V takom prípade obvineného zbavili viny. Do tejto kategórie patrilo napr. zabitie pri sebaobrane. Za spravodlivé sa považovalo aj zabitie človeka, ktorý mal sexuálny styk s manželkou, dcérou, matkou alebo družkou vraždiaceho (zákon pre tento čin najčastejšie páchaný mužmi platil len pre slobodných občanov, zložitejšie sa uplatňoval v prípade otrokov). Pre všetkých však platilo, že po tomto čine sa bolo treba očistiť.[9] O tom, či čin má byť kvalifikovaný ako vražda alebo zabitie rozhodoval zbor 51 efetov (efetai) vyberaných z radov eupatridov (eupatridai, zložených z bývalých archontov, ktorí boli aténskou aristokraciou[10]). Tento zákon teda ukončil osobnú pomstu a znamenal vznik trestného práva (bol významným krokom k pevnému kódexu zákonných ustanovení).[3“
          https://sk.wikipedia.org/wiki/Drak%C3%B3n
          ————————
          To je prvé vysvetlenie „oximoronu“ – prečo ten, ktorý nezabil – Magát – sedí v base, a ten /Lipstein/, ktorý zabil – nedbalostne – lebo žije v tisícročia vyrábanom kriminálnom /pre zločin bezpečnom!!!/ prostredí – tak načo by na niečo dbal – na život druhých /Jan Kozák – Judaizmus – už si to ku.va vypočujte!!!/ – a dokazuje sa úmysel, že! – behá povýšený a preložený – po vonku!
          https://odysee.com/@Mgr_Jan_Koz%C3%A1k:f/Judaismus:1

          Tu nastupuje prvý paradox – nechceš zabiť – ale jazdíš na aute. ???

          3/ Mier! V zmysle „kľud zbraní“ – neviem prečo, lebo je to kľud myslí, duší.
          Harabín chce mier! Lenže pod zámienkou Svetového mieru – globalisti budujú totalitu NWO! Harabín chce národný štát! Lenže národný štát udržiava jeho „vojensko-priemyslový komplex“! Prvé čo urobil žid Havel na likvidáciu Slovenska – zlikvidoval jeho VPK! Harabín chce mier. Na akej úrovni? Začneme mierom ľudstva voči mimozemšťanom, ktorí Zem ovládajú? Zažneme mierom ľudstva voči veľkým šelmám – s inštinktom zabíjať /Kde v pi.i boli Taraba a Huliak, keď medveď napadol a zranil 5 ľudí, a „nikto“ ho nedovolil eliminovať?!/

          Čo je to mier – dohoda VPK /na USA strane, VPK na ruskej strane/ – že „práve“ nebudú likvidovať už zastarané zbrane, aby oživili biznis so zbraňami? No tak ho teraz oživili! Harabín – Slovensko vstúpi do mierového procesu tým, že zvolá rokovanie vlastníkov VPK USA a VPK Ruska – aby sa so Slovenskom dohodli – že budú vyrábať zbrane už len na sklad ku.va! To čo sú za ko.otiny o mieri – pán Harabín!!!

          Ja navrhujem, aby sa všetkým Afričanom odobrali všetky AK-47 – nech sa zabíjajú oštepmi /už sa zabíjali v Rwande mačetami/. Opakujem – mier je nastavenie mysle. Ale aj sebaobrana je nastavenie mysle na boj a prežitie – nebyť obeťou. Teraz prisámbohu neviem – „Keď chceš mier – pripravuj sa na vojnu!“

          Ide o to, že – že Harabín chce zastaviť debilizáciu školstva. Lenže školstvo je súčasťou informačnej sústavy – ktorá je súčasťou technologickej sústavy – a tá je súčasťou aj vojenstva – a to je prípravou na vojnu! Nechcieť vojnu – ale byť na ňu pripravený – je špeciálny stav mysle – keďže poznám prípad idiota, ktorý si kúpil pištol, a potom na brehu štrkoveckého jazera zastrelil psíčkara – len aby použil zámienku na použitie tej pištole – keď už je na niečo.

          Čiže – dávam si pozor na tzv. písmejkrov. Mám otázky na Harabína – k čomu smeruje? Zelenský vyhral voľby prísľubom ukončenia vojny na Ukrajine /Donbas/.

          Slováci sú známi ako západní Slovania – vyznačujúci sa mimoriadnou vojenskou zručnosťou – a krutosťou – ktorú dnes obracajú manipulátori proti nám /sugescie – židočech Šimečka o zbabelosti Slovákov, holubičí národ, atď./ – a preto nikto nie je krutejší ako Slovák ku Slovákovi! Ku.va! Toto musíme zmeniť! Nečakať na nejakého prezidenta! My vymyslíme aj „boha“!/.

          Švajčiari majú systém domoobrany založený na vojenských kompetenciách a – vojenského výstroja „po ruke doma“. Čiže – čo znamená vyrábať na sklad? Čo znamená byť – nastavený na obranu? Keď chceš teda ten mier?

          Teraz priamo ku paradoxom!

          Mladú ženu – už matku – chceš prinútiť vybrať si medzi životom /smrťou/ svojej dcéry, alebo svojej matky! ??? Morálka – alebo prežitie. Prežitie – bez morálky? Odbočím – existovali informácie, že Eskimáci mali zvyk – umiestňovať svojich starých na ľad – aby v prípade hladu prežili mladí! LOŽ!!! To starí – si v prípade – že nedokázali nájsť riešenie, poradiť mladým silným lovcom – zvolili dobrovoľnú smrť – lebo každá energia – jedlo – každý deň sa počíta!

          Preto – nečakajte na Mesiáša – počítajte s príležitosťou – počítajte s Prozretelnosťou!
          Vtáčik sa od smädu napije aj z kaluže! Hladný zožerie aj hovno! Učte sa ku.va – a nie preto, že to povedal Lenin! Učte sa aj od sprostého žida, lebo má viac chochmesu od vás! Naučte sa žiť z rešpektu a s rešpektom! Vo vojne – a v tej sme – bojujeme s tým, čo máme. Ani tyran Svätopluk nebol ten ideálny vodca. Naučte sa prijímať rany – ale tá piata vás môže zabiť. Základ je – preč z gauča!

      • v některých státech před vojnou někde až po jejím ukončení, zaváděno dle aktuálních potřeb a „salámovou metodou“

  6. A zatiaľ z ČR https://cz24.news/prani-vam-splnim-a-z-politiky-neodejdu-vzkazal-zeman-z-nemocnice/ vakcína je sloboda ! Krvné zrazeniny budú len pribúdať, Zemane ! Nie si výnimkou, ak si si dal originál kokteilu !

  7. Z Proudu národní hrdosti – video – dokument

    S M.Havlíkem o Moskvě,o Celosvětovém festivalu mládeže v Soči a o Kongresu Mezinár. hnutí rusofilů.

    https://m.youtube.com/watch?v=bM5Ku3di2Z8

  8. „Mnohí predpokladali, že veci ako obezita a konzumácia alkoholu by mohli vysvetliť niektoré naše zistenia. Zdá sa však, že potrebujeme hlbší ponor do údajov, aby sme odhalili skutočnú príčinu nárastu prípadov rakoviny.“

    No ja na to síce nenadviažem priamo ale k tej obezite takto:
    Za celý môj život som videl to že na prvom mieste čo sa týka výskytu rakoviny sú ľudia vychudnutí a nie obézni. Vychudnutých však nemyslím ľudí vyšportovaných, vypracovaných , šlachovitých a pohyblivých s minimom podkožného tuku a svalstvom tvrdým ako u lesnej zveri – nie tých nemyslím. Tí nezdravo vychudnutí sú iní – ledva vlečú alebo majú všemožne neprirodzenú nápaditú až nedôstojne vyzerajúcu chôdzu, ktorá odráža ich chorú psychiku a lenivého ducha. V mojom okolí väčšina obéznych ľudí nezomrela na rakovinu a dožila sa pomerne vysokého veku.. a tí ľudia mali iskru v očiach až do konca narozdiel od vychudnutých trosiek – tí dostali nakoniec rakovinu ako následok za nezdravé dlhodobé nosenie množstva informácií, ktoré nechceli pustiť von – boli to či už osobné problémy alebo vzťahové problémy s najbližšími alebo aj dlhodobé váhanie uskutočniť nejak dôležitý kladný posun vo svojom živote. Takí vždy zomierali na rakovinu, nádory. Často to bolo u nich spôsobené ich dlhoročným hnevom a zatvrdnutosťou voči svojim partnerom, bývalým partnerom, deťom či vnukom.
    Jednoducho „držali“ sa svojej pravdy až na ňu zomreli. Vždy to bola ale len ich chyba a chyba lávky – práce ich rozumu, ktorý im dal vždy za pravdu. Ale skutočnú pravdu a nadhľad ako mali pozerať na seba a ľudí okolo seba – dobrých či zlých nikdy nepoznali.
    Naproti tomu nepoznám človeka, ktorý bol obézny a zomieral v takom úpadku duše a ducha a v takom nešťastnom rozpoložení a samote ako niektoré poblednuté vychudnuté tiene, ktoré vzdali v živote všetko pretože sa neústupne držali svojej pravdy ako klenotu vybrúseného neustálym premýšľaním, analyzovaním, hodnotením a odsudzovaním životnej cesty iných z ktorýmou nemajú nič spoločné. Rozumom chceli vládnuť citu a na to aj doplatili. Takže na obéznych, ktorí zomreli si pamätám ako na tých, ktorí žili až do konca s úsmevom ale aj s plačom na na tvári a na tých čo zomierali v samote, v smútku, bez skutočných priateľov alebo aj len známych, v hneve a zúfalstve – tak tí boli vždy za života vychudnutí, netolerantní a zadumaní.
    Aké aj z práce za dlhé roky si pamätám, že najväčšie sviňe boli väčšinou ľudia útli a najmenej agresívni, lakomí, podlí a hlavne pomstychtiví boli ľudia s kilami navyše.

    • Jednoducho je to pre mňa divné, že v médiách alebo aj medzi ľuďmi sa stále opakuje že obezita zabíja. Keď niekto u nás zomrie a bol pri tele tak sa medzi ľuďmi šíri, že “ no veď on bol pri tele a to ho položilo“ .25 rokov som býval na sídlisku kde tesne pri sebe stáli tri osemposchodivé činžiaky a v každom 40 bytov. A skoro všetci sme boli rovnaké ročníky +- 5 rokov – my decká a býval som tam 25 rokov od svojích siedmych.. Poznal som jak všetkých rovesníkov tak aj ich rodičov. A za tú dobu som videl, že na rakovinu, nádory, slinivku, porážky a zlyhania srdca a tiež na otravu alkoholom VÄČŠINOU ZOMRELI NIE ĽUDIA OBÉZNI ALE CHUDÍ! A TÍ MALI NA KONCI ŽIVOTA AJ NAJHORŠIE VZŤAHY S OSTATNÝMI ĽUĎMI NAROZDIEL OD ĽUDÍ, KTORÍ BOLI PRI TELE. Nepamätám si ani jedného starého obezneho človeka, ktorý by posledné roky či dni svojho života bol tak nepriateľský a nepristúpný jak niektoré vychudnuté a často ožralé a opustené trosky.

    • „že najväčšie sviňe boli väčšinou ľudia útli a najmenej agresívni, lakomí, podlí a hlavne pomstychtiví boli ľudia s kilami navyše.“ – oximoron – kvalitne ti j.be!

  9. .. najväčšie sviňe boli väčšinou ľudia útli. Najmenej agresívni, lakomí, podlí či pomstychtiví boli ľudia s kilami navyše.“

    Existuje totiž aj odstupňovanie toho v akej miere má človek tieto negatívne vlastnosti.
    Nieje napríklad len „podlosť“ že buď ňou človek alebo nie. Môže ju totiž používať občas alebo častejšie alebo permanentne všade a vždy – závisí to do akej hĺbky je skazený a prehnitý – do akej miery ho ovládol jeho vypočítavý mozog. Veď ľudia často bojujú s tým zlým – všeličím cudzím čo v sebe majú a tak sa raz priklonia k dobrému a raz ku zlému z rôznych dôvodov – je to boj a často trvá aj roky. Preto som napísal, že obézni boli najmenej podlí – niežeby sa tak niekedy tak nezachovali ale bolo to len v minimálnej miere (oproti vyschnutým lakomcom a špekulantom) ale mnohé ich kladné vlastnosti a ďalšie a ďalšie ich normálne jednanie dávalo ostatným pozitívny obraz o nich aj keď sa občas chovali naozaj negatívne, väčšinou si to aj priznali a žiadali o odpustenie. Sakra, ty žiješ v akejsi sklenenej hermeticky uzavretej nádobe ako Pučmeloud!
    Židia chápeš ale ľudí nie! Ale to ti je v konečnom dôsledku k ničomu! Nakoniec tak zostaneš na tomto svete sám a podľa toho prázdneho rozumárstva ktoré z teba vanie tak sa v existencii už dlho neudržíš. Žid a GP si kopú vlastný hrob, k tomu nemusíš prispievať – nikto ťa bod Boha o to nežiada a ak v tom budeš pokračovať a neurovnaš si vzťahy s ľuďmi nech sú akíkoľvek tak do toho večného hrobu so Židom, GP a temnými spadneš tiež pretože v novom, Bohom očistenom svete nebude pre teba miesto.

    https://m.youtube.com/watch?v=BaQUUEVG1CU&pp=ygUJUHVjbWVsb3Vk

    https://m.youtube.com/watch?v=0iXtF7o10k4&pp=ygUJUHVjbWVsb3Vk

  10. Reportérka BBC přiznala, že královská rodina využívá „dvojnici“ Kate Middletonové

    https://aktax.cz/reporterka-bbc-priznala-ze-kralovska-rodina-vyuziva-dvojnici-kate-middletonove/

    • BBC je mediálny nástroj globalistov – illuminátov. Dokumenty – 99% pravdy + 1% lži. Pochybnosť = neistota = priestor na saturáciu – podsunutie lži – výmenu informácií – šuplík. Racionalita – ojeb mysli.

      CNN je formát neokonov – Deep State. Bez problémov okamžitá plná nálož lží – toto preberajú naše médiá. Emocionalita.

      Treba mať jasno v tom, ako ovplyvňuje obsah formu a forma obsah, avšak to nie je len dialektika – ale jej praktické využitie v riadení. Okamžitý nával jedu vyvolá jeho vyzvracanie. Pomalá kumulácia jedu spôsobí – smrť! V tom si globalisti – čierne vdovy — aj s ich BBC – dávajú na čas!

      Ideš si svoje Zuza?! Lebo aj ja! Nechať sa od ženskej vyfajčiť – znamená nechať sa od nej ovládnuť – pretože žena ovláda muža sexom. A prečo jej za to ešte zaplatiť? To by nemohlo fungovať to ovládanie.

  11. Dvojtvárna politika a politika chameleonstva sa nikdy nevyplatí, lebo žiadne klamstvo nezostane večne utajené. Pravda vždy vyjde najavo skôr či neskôr a prinesie so sebou aj spravodlivú daň. Hovorím o často falošnej politike strán SMER a HLAS, a to najmä na pôde parlamentu EU! Žiaľ si následky vždy vyžerú všetci… a nielen tí, čo dvíhali s úžasom svoje ruky hore…
    https://christianitas.sk/poslanci-smeru-v-europarlamente-hlasovali-za-zakon-o-slobode-medii-ten-sa-teraz-chysta-eu-pouzit-proti-slovensku-ohladom-rtvs/

  12. Gangy kanibalů se potulují po Haiti a vraždí, „jedí lidi, které zabili“

    https://aktax.cz/gangy-kanibalu-se-potuluji-po-haiti-a-vrazdi-jedi-lidi-ktere-zabili/

    • Tam boli kanibali aj v minulosti. Haiti je bordel. Zaliať to napalmom, zasoliť a zaorať.

      • Kanibalizmus ako sociálny experiment! V takejto velkej miere to nie je kanibalizmus jednotlivých psychopatov! Vybágrujte si maoizmus – ako podnecovanie – rituálne – počas plánovaného hladomoru /50.-60. roky – zožrať svojich politických protivníkov! Teraz sa to prenieslo na Haiti! To je ten globálny komunizmus! Ku.va už začnite chápať sociálne experimenty!

        https://closer.sme.sk › c › 20666827 › kanibalizmus-existuje-aj-dnes-na-tychto-10-miestach-sveta-konzumuju-ludske-maso.html
        Kanibalizmus existuje aj dnes. Na týchto 10 miestach sveta konzumujú …
        9. Čína. Čo je horšie, v Číne konzumujú aj telíčka malých detí. Novinárka v utajení zistila že nemocnice predávajú mŕtve bábätká (plody!!!) ľuďom, ktorí ich chcú konzumovať pre zdravie. Nechutné a strašné, kam sú až ľudia schopní zájsť.

  13. Kvalitne s tebou súhlasím Maroš °°

  14. Anthony Morava

    Jaj, Klokani a kiwiové tj. australáci a novozelandané na špici, co mi to připomíná?? Neměl zrovna tam covidfašismus až pinochetovské rysy s nuceným opícháváváním po stadionech??

  15. Posledne z tlace:
    https://www.hlavnydennik.sk/2024/03/20/nahle-a-necakane-umieranie-sa-nezastavi ! A o Saganovom probleme so srdcom po ockovani clanok na infovojna!

  16. Včera (20.3.2024) nastalo zo strany RODiny – odprevadenie do inej dimenzie Človeka – pre mňa – bytostne blízkeho. Človeka, o ktorom som tu písala 16/03/2024 at 16:56 – Človeka tak neskutočne skromného, ktorý nevlastnil ani televízor, človeka, ktorý nikdy neriešil politickú situáciu v SK, človeka, ktorý sa staral o postupnú rekonštrukciu svojho domčeka, o záhradu, o stromy svojho Života..

    Človeka, ktorý z lásky maľoval obrazy a som šťastná, že dva z nich mi visia na stene mojej obývačky. Krajinka a Hrad z blízkeho okolia. Obrazy maľované z Lásky a zo Srdca.

    Dnes tento – „úplne obyčajný“ – Človek už je mimo „Nás“ – mimo našej dimenzie a sama som sa počas „Rozlúčky“ – potichu – pýtala Boha, že – aké je Jeho (Božské) meritórne rozhodnutie v zmysle, že ako ďalej Duch tohto – pre mňa – krásneho človeka, bude pokračovať vo svojom duchovnom Bytí ?..

    Odpoveď: Ak som to intuitívne – pochopila správne, tak spätná duchovná väzba – smerom ku mne bola, aby som sa zaujímala a zveľaďovala hlavne moje VLASTNÉ- pozemské BYTIE, môj každo-sekundový Život, ktorý dokážem svojou vnútornou vôľou pozitívne ovplyvniť (a tým i celý duchovný Svet) – konštruktívnym spôsobom jeho prežívania – TU a TERAZ – v tejto dimenzii, ergo – dokázať si s Božskou pokorou – CTIŤ – PRÍTOMNÝ OKAMŽIK (Pozn.: od Boha – darovaný)!

    P.S: 1 – Všetko ostatné je – MIMO MŇA! A i otázky k danej TÉME – sú pre mňa (vraj) – irelevantné, pretože – ak dokonale neporozumiem svojmu vlastnému Bytiu – tak nemôžem celostne (holisticky) chápať Život iného – byť – veľmi blízkeho Človeka, vr. jeho Ducha – po odchode z tejto Dimenzie!
    Vďaka (hlavne – za moje) pochopenie!

    P.S: 2 – Citát k danej téme:
    „Pre ľudí by bolo prekliatím nikdy nezomrieť, bolo by to niečo podobné, akoby klas nikdy nedozrel a nikdy ho nezožali“.
    (Epiktetos -55-135 n.l.)

    • Ďalšia, ktorej kvalitne „intelektuálne“ je.e – 6 deťom ThDr.René Baláka povedz, kto im zabil otca!
      „„Pre ľudí by bolo prekliatím nikdy nezomrieť, bolo by to niečo podobné, akoby klas nikdy nedozrel a nikdy ho nezožali“.“ = intelektuálna sračka!!!

Pridajte komentár

*