Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE FOTO Tragická dopravná nehoda: Auto skončilo úplne zdemolované! Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

KOŠŤANY NAD TURCOM - Podľa našich informácií malo dnes poobede dôjsť k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život. Osobné auto vpálilo do nákladného. Po nehode skončilo úplne zdemolované. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky.

Aktualizované 21:00

Zrážku s nákladným motorovým vozidlom v utorok popoludní na križovatke ciest I/65D a I/65 v katastri Koštian nad Turcom (okres Martin) neprežil 79-ročný vodič osobného auta. Polícia okolnosti a príčiny nehody vyšetruje. Informovalao tom  žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

"Sedemdesiatdeväťročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Škoda po ceste I/65D v smere Martin – Banská Bystrica. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 40-ročný vodič," opísala Kremeňová.

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes poobede na ceste I/65 v k.ú. obce Košťany nad Turcom, okres Martin, kde došlo k zrážke nákladného a osobného motorového vozidla. Úsek museli kvôli dokumentovaniu dopravnej nehody uzavrieť.

AKTUÁLNE FOTO Tragická dopravná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

"Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody je cesta I/65 v smere Turčianske Teplice – Martin uzavretá. Dopravní policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine na mieste v súčasnej dobe vykonávajú prvotné úkony za účelom zdokumentovania dopravnej nehody. Na mieste je aj znalec z odboru cestnej dopravy. Z uvedeného dôvodu nie je možné nateraz poskytnúť bližšie informácie. Žiadame vodičov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov policajtov na mieste," poznamenala polícia na sociálnej sieti. Podľa našich informácií si nehoda vyžiadala jeden život. Informáciu, že skutočne išlo o tragickú dopravnú nehodu, nám potvrdila aj policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaTragédiaZáchranné zložky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu