Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maštalír v novej vypočítavej úlohe odhaľuje zákulisie šoubiznisu: Tak TAKTO to funguje?!

Tomáš Maštalír
Tomáš Maštalír (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA- Pôsobí neprístupne, často až tvrdo a vypočítavo. Hovoríme o úlohe Mariána, ktorú stvárňuje Tomáš Maštalír v populárnom seriáli Vytoč môjho agenta.

V kastingovej agentúre je každý deň plný nástrah a zložitých situácií – a to pracovných aj ľudských. Snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa pletú do pracovných záležitostí. To všetko musí každý agent zvládnuť a obstáť v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, rovnako aj dojemných momentov a skutočnú ľudskú drámu. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa zábavný a divácky vďačný model, v ktorom herecké hviezdy, ktoré agentúra zastupuje, hrajú samé seba. Tým je projekt zásadne iný, než väčšina seriálov.

Galéria: Galéria: Seriál Vytoč môjho agenta

Úlohu nekompromisného, múdreho a ambiciózneho, tvrdého vyjednávača stvárňuje Tomáš Maštalír. Jeho postava pôsobí neprístupne, a vypočítavo vie prejaviť slabosť a prekvapivú citlivosť. Ako agent už pracuje viac ako dvadsať rokov a svojich klientov pozná veľmi dobre. „Je profesionál v tom, čo robí, vie dosť dobre plávať vo vodách, v ktorých operuje“, tvrdí Maštalír, ktorý sa s tou úlohou vyrovnal bravúrne. „Veľmi rád spätne pripomenie, že mal pravdu, že ho mali počúvať, lebo to hovoril dopredu“, usmieva sa herec a dodáva: „Je sebaistý v tom, čo robí, objavuje sa však jeho veľké tajomstvo, ktoré sa všemožne snaží zakryť, aby nevyšlo najavo, ono sa však liahne, liahne…“, a to vytvára zaujímavé situácie. Jeho postava hovorí aj to, že film je džungľa a prežije len najsilnejší. Je to pravda? Nestačí len talent? Odpoveď nielen na túto otázku nájdete vo videu. Nuž a hereckou špičkou obsadený osemdielny seriál Vytoč môjho agenta sledujte v stredu o 20.30 na JOJ-ke.

Maštalír v novej vypočítavej úlohe odhaľuje zákulisie šoubiznisu: Tak takto to funguje?! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: TV JOJSeriálTomáš MaštalírAgentVytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu