Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudia obviňujú kráľovskú rodinu z PODVODU: Za Kate zaskakovala DVOJNÍČKA... Toto sú vraj dôkazy!

(Zdroj: SITA)

LONDÝN - V poslednej dobe pribúda čoraz viac teórií o tom, čo sa vlastne deje s princeznou Kate (42) a aký je jej zdravotný stav. Špekulácie nezastavili ani zábery z víkendu, keď sa spoločne s manželom Williamom (41) objavili na farmárskych trhoch. Brunetka pôsobila veľmi spokojne. Mnohí si však myslia, že ide len o ďalší trik Kensingtonského paláca, ktorým sa snažia zakrývať pravdu.

Princezná Kate je v poslednej dobe objektom mimoriadného záujmu a sústredí sa na ňu množstvo neželanej pozornosti. Jej zdravotný stav totiž vyvoláva mnohé otázky, ktoré sa snažila utíšiť rodinnou fotkou. Tá však vzbudila veľký rozruch. Prešla totiž úpravami vo photoshope a mnohí si začali myslieť, že kráľovská rodina o jej stave klame.

Počas včerajšieho dňa sa objavilo video, na ktorom bola spolu s manželom Williamom. Na záberoch z farmárskych trhov vo Windsore pôsobila veľmi spokojne a na všetky strany rozdávala úsmevy. Vzniklo počas uplynulého víkendu a jeho cieľom bolo upokojiť verejnosť. 

Kto si však myslel, že to bude definitívny koniec špekuláciám, tak bol na veľkom omyle. Ľudia začali zábery spochybňovať a na sociálnych sieťach sa dokonca objavujú názory, že išlo o dvojníčku princeznej Kate.

Viacerí totiž tvrdia, že na záberoch pôsobí neprirodzene vychudnuto. Niektorí jedinci tiež poukazujú na to, že jej brada i ucho vyzerajú inak. Čo ich teórie o dvojníčke len umocňuje. Podobným konšpiráciám napomáha aj fakt, že informácií o jej zdravotnom stave je veľmi málo a navyše sa nahlas hovorí o rozvode Kate a Williama, čo pokoj do tejto situácie rozhodne neprináša. 

Viac o téme: Princezná KatePrince William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu