Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutálne vysekaný 60-tnik, módne peklo a vykúkajúce prsia: Na People's Choice Awards sa bolo na čo pozerať!

People's Choice Awards Zobraziť galériu (6)
People's Choice Awards (Zdroj: SITA, Profimedia)

SANTA MONICA - Počas noci sa v USA konalo odovzdávanie People's Choice Awards, ktoré tradične prilákalo veľké množstvo známych tvárí. Medzi nimi nechýbali napríklad Sydney Sweeney (26) či Gigi Gorgeous (31), ktoré sa ukázali v odvážnych outfitoch. Lenny Kravitz (59) predviedol svoje vyšportované telo a raperka Ice Spice (24) prišla v poriadne netradičnom outfite.

Galéria: People's Choice Awards 2024

V posledných hodinách boli na programe hneď dve prestížne udalosti. V Londýne sa konalo odovzdávanie cien BAFTA, ktoré podľa očakávania ovládol film Oppenheimer. Ďalší slávnostný večer sa konal v USA, kde Santa Monica privítala People's Choice Awards.

Tých sa tradične zúčastnilo veľké množstvo známych osobností, ktoré zaujali viacerými spôsobmi. Modelka Gigi Gorgeous sa predviedla v poriadne odvážnych šatách, v ktorých fotografom ukázala aj čo-to zo svojho dekoltu. Pri pohľade na ňu znie priam neuveriteľne, že prišla na tento svet ako chlap. 

Gigi Gorgeous
Zobraziť galériu (6)
Gigi Gorgeous  (Zdroj: Profimedia)

Rovnako tak zaujala aj herecká hviezda Sydney Sweeney. Tá prítomných očarila v červených šatách, ktoré dokonale zvýraznili jej sexepíl. 

Sydney Sweeney
Zobraziť galériu (6)
Sydney Sweeney  (Zdroj: SITA)

Vysekaným telom sa pochválil americký spevák Lenny Kravitz. Aj napriek tomu, že bude mať čoskoro 60 rokov, je stále v skvelej forme a pod čiernym sakom ukázal vyrysované svaly.

Lenny Kravitz
Zobraziť galériu (6)
Lenny Kravitz  (Zdroj: SITA)

Podobné prekvapenie si na People's Choice Awards prichystala aj raperka Ice Spice. Tá sa však zviditeľnila negatívnym spôsobom, pretože jej outfit si veľa fanúšikov nenašiel. 

Ice Spice
Zobraziť galériu (6)
Ice Spice  (Zdroj: SITA)

Jedným z najkrajších párov večera boli Adam Sandler s manželkou Jackie. Dvojica sa na odovzdávaní cien od seba nevedela odtrhnúť a počas večera žiarila šťastím. 

Jackie Sandler, Adam Sandler
Zobraziť galériu (6)
Jackie Sandler, Adam Sandler  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: People's Choice Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu