Konečne! Princezná Kate na verejnosti, video ju zachytilo medzi ľuďmi pri celkom obyčajnej činnosti. Ako vyzerá?

Princezná sa od januárového zákroku stiahla z verejného života, kvôli čomu sa na internete začali šíriť špekulácie o tom, čo s ňou je.

19.03.2024 07:56
Kate Foto:
Princezná Kate a princ William na archívnej snímke.
debata

Britská princezná Kate bola videná pri farmárskom obchode vo Windsore, ako vidieť na videu (pozrite si tu), ktoré zverejnil denník The Sun. Ide zrejme o prvé zábery Kate, ktorá je pod drobnohľadom britských médií od jej januárovej operácie brucha. Princeznú zachytilo video, ako kráča po boku manžela oblečená v športovom outfite, usmieva sa a v ruke drží nákupnú tašku. Dlhé vlasy má rozpustené a viditeľne je v dobrej a uvoľnenej nálade. Manželia pokojne míňajú ľudí na trhu a žiaden poprask nespôsobili.

princezná Kate Čítajte viac Žiadna kuchárka, ani pestúnka, princezná Kate si užíva exkluzívne chvíle s rodinou. Stále je tu však jedna nezodpovedaná otázka...

Princezná sa od zákroku stiahla z verejného života, kvôli čomu sa na internete začali šíriť špekulácie o tom, čo s ňou je. Ako píšu viaceré britské médiá, niektoré sú poriadne pritiahnuté za vlasy. Niektorí fanúšikovia špekulujú o kríze v manželstve s Williamom, v iných príspevkoch sa špekuluje o tajnom tehotenstve. Ale internet obleteli aj správy o kóme, dokonca náhlom úmrtí.

Nasledovali aj vtipnejšie dôvody jej absencie pred objektívmi – jednou z nich bola aj účasť v televíznej šou „The Masked Singer“ – viac tu. Zverejnené video tak mnohé absurdné „teórie“ popiera.

42-ročná Kate strávila v januári dva týždne v nemocnici po tom, čo podstúpila operáciu brucha. Podrobnosti zákroku neboli bližšie spresnené, avšak podľa Kensingtonského paláca nešlo o rakovinu. Odvtedy sa na verejnosti neobjavovala. Kensingtonský palác zatiaľ nestanovil dátum, kedy sa vráti k svojim povinnostiam.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

V posledných týždňoch sa na sociálnych sieťach objavovali špekulácie o zdravotnom stave princeznej, ktorá sa od Vianoc neobjavovala na oficiálnych akciách kráľovského paláca.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Slovo rakovina sa začalo skloňovať okamžite po zverejnení správy o operácii princeznej Kate. Pravdou je...

Výrazne k nim prispel incident z minulého týždňa, keď popredné svetové spravodajské agentúry stiahli fotografiu princeznej Kate s deťmi, ktorú zverejnil Kensingtonský palác kvôli podozreniu, že s ňou bolo manipulované. Kate neskôr na sieti X uviedla, že snímku upravila a ospravedlnila sa za spôsobený zmätok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...