Connect with us

Spravodajstvo

Husqvarna Svartpilen 801: prototyp je na svete!

Publikovaný

on

Po predstavení modelov Vitpilen 401 a Svartpilen 401 tu máme ďalšiu správu o rozšírení modelového radu značky Husqvarna. Podobne, ako menšie modely, aj Svartpilen 801 bude mať základ v modeli KTM Duke.

S hmotnosťou iba 181 kilogramov a kompaktným radovým dvojvalcovým motorom s výkonom 105 k ponúka Svartpilen 801 veľmi slušný pomer výkonu a hmotnosti. Jazdu spríjemnia jazdní asistenti vrátane Easy Shift pre plynulé radenie prevodových stupňov. Zážitok z jazdy bude intenzívnejší aj vďaka bezpečnostným systémom V rámci rozsiahleho testovacieho procesu prototyp Svartpilen 801 jazdil na plochej dráhe aj na klzisku. Táto kombinácia zohrala kľúčovú úlohu pri vývoji tohto všestranného motocykla.

Vzhľad nového Svartpilen 801 je zaujímavý. Už prototypové zábery vyzerajú veľmi štýlovo a odhaľujú moderné, typické línie Husqvarny. Opať vidíme typický škandinávsky rukopis modelového radu. Elegantná, ergonomická karoséria obopína motor. Rám s karosériou je navrhnutý tak, aby poskytoval neobmedzenú slobodu pohybu. Opäť tu nájdeme nastaviteľný podvozok od firmy WP a tlmič riadenia. Veľkú pozornosť venovali detailom. Svedčí o tom aj výfuk, ktorý je na konci skosený a má nápadnú koncovku.

Úplné špecifikácie, obrázky a technické údaje pre nový Husqvarna Svartpilen 801 dostaneme za necelý týždeň, takže vás samozrejme budeme priebežne informovať!

Pridaj komentár

Komentuj článok

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Najčítanejšie

Partneri