PANDÉMIA COVID-19 A SKRYTÝ CIEĽ: ZNIČENIE STREDNEJ TRIEDY A GLOBÁLNEJ VLÁDY

PANDÉMIA COVID-19 A SKRYTÝ CIEĽ: ZNIČENIE STREDNEJ TRIEDY A GLOBÁLNEJ VLÁDY

Pandémia COVID-19 zmenila náš svet a naše životy ako nikdy predtým. Je však všetko naozaj tak, ako nám to bolo prezentované? Mohla by epidémia slúžiť ako skrytá zbraň s globálnymi ambíciami? Ak dôkladnejšie preskúmame fakty, možno zistíme, že pravda je tu oveľa hlbšia a temnejšia, než sa zdá.

Skrytý scenár v pozadí pandémie

V súčasnej kríze sa zdá, že pandémia COVID-19 je len zámienkou na zavedenie opatrení na obmedzenie našich slobôd a našu kontrolu. Zatváranie ekonomík, uzatváranie hraníc a obmedzenia, ktoré boli predtým nepredstaviteľné, sú viditeľnými dôsledkami tejto globálnej hrozby. Ale čo ak je celá táto situácia o niečom oveľa väčšom?

Existuje teória, že pandémiu COVID-19 zámerne vytvára a šíri skupina mocných elít, aby dosiahla dva hlavné ciele. Prvým je zničenie strednej triedy, ktorá už dlho predstavuje hrozbu pre elitu. Druhým cieľom je uvoľniť cestu k vytvoreniu jednej svetovej vlády pod zámienkou ochrany pred budúcimi pandémiami.

Útok na strednú triedu

Stredná trieda bola dlho vnímaná ako sila rovnováhy a ochrany pred prílišnou koncentráciou moci. Jej prosperita a nezávislosť sú v rozpore s víziou jednej svetovej vlády. Pandémia COVID-19 bola účinným prostriedkom na ochromenie strednej triedy. Strata pracovných miest, bankroty malých podnikov a hospodársky úpadok sú len niektoré z dôsledkov tohto plánu.

Skrytým cieľom tejto akcie je pravdepodobne oslabiť a kontrolovať strednú triedu, a tým získať možnosť kontrolovať celú spoločnosť. Globálnu agendu možno ľahšie vnútiť tým, ktorí sú teraz bez prostriedkov a zraniteľní.

Smerom ku globálnemu riadeniu

Pandémia COVID-19 poskytuje aj vynikajúcu príležitosť na vytvorenie štruktúry jednotnej svetovej vlády. Kontrola nad globálnymi zdravotníckymi organizáciami, ako je WHO, a spolupráca medzi krajinami pri vytváraní jednotných opatrení proti pandémii sú len začiatkom. Skutočným cieľom je vytvoriť štruktúru, ktorá bude mať kontrolu nad všetkými aspektmi života vrátane politiky, ekonomiky a individuálnej slobody.

zdroj

0Shares
Zaujímavosti