Hore

Spoločnosť Synology® predstavuje zariadenie BeeStation: Vytvorte si za pár minút svoj vlastný cloud

Spoločnosť Synology oznámila, že na trh uvádza zariadenie BeeStation, ďalšiu súčasť radu produktov, ktorého cieľom je umožniť vytvoriť si osobné cloudové úložisko prakticky komukoľvek.

Predovšetkým tým, ktorí požadujú jednoduchosť a jednoduché používanie. Zariadenie BeeStation umožní prispôsobiť zálohovanie, správu a zdieľanie súborov ľubovoľnému životnému štýlu bez poplatkov za predplatné a s maximálnou kontrolou nad vašimi súkromnými dátami.

Lewis Sheng, produktový manažér v spoločnosti Synology Inc. zdôrazňuje postavenie zariadenia BeeStation v rámci ekosystému Synology: „Už viac ako dve desaťročia je spoločnosť Synology vedúcim predstaviteľom v oblasti riešenia NAS a ponúka pokročilé funkcie technickým nadšencom i profesionálom. Prostredníctvom zariadenia BeeStation chceme však riešiť iné potreby. Zariadenie BeeStation obsahuje všetky základné funkcie pre správu a zálohovanie súborov v oveľa prístupnejšom a jednoduchšom hardvérovom aj softvérovom prostredí.“

Začať sa dá za pár minút

Spustite svoj osobný cloud ihneď po vybalení zariadenia vďaka vstavanému pevnému disku s veľkosťou 4 TB*, ponúkajúc tak dostatok miesta pre pracovné dokumenty, osobné súbory, fotografie a videá. Na spustenie služby osobného cloudu za niekoľko málo minút stačí používateľovi naskenovať QR kód a pripojiť potrebné káble.

Sprievodné webové, počítačové a mobilné aplikácie ponúkajú jednotné prostredie pre správu a prístup k súborom odkiaľkoľvek a ponúkajú tak rovnaké pohodlie ako obľúbené cloudové služby.

Zdieľanie s rodinami

Zariadenie BeeStation chápe potrebu osobných a rodinných riešení úložísk a umožňuje preto používateľom ľahko vytvárať súkromné priestory úložiska pre jednotlivých členov rodiny. Táto funkcia zaručuje, že bude rešpektované a zaistené individuálne súkromie. Nie sú potrebné žiadne rozsiahle znalosti práce so sieťou alebo v oblasti IT.

Funkcia zálohovania a funkcie na báze umelej inteligencie

Prostredníctvom automatického zálohovania fotografií a videí zo zariadení so systémom iOS a Android dokáže zariadenie BeeStation ochrániť vaše najdôležitejšie spomienky. Organizácia fotografií pomocou hardvérovo akcelerovaného rozpoznávania osôb a objektov s využitím umelej inteligencie ďalej zjednodušuje správu celej knižnice fotografií a uľahčuje vyhľadávanie a zdieľanie konkrétnych fotografií alebo albumov.

Medzi pokročilé funkcie zariadenia BeeStation patrí schopnosť zálohovať súbory zo služieb Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox a pripojených jednotiek USB a zaistiť tak, že používatelia budú mať vždy uchovávanú kópiu svojich dôležitých dát.

Dostupnosť

Zariadenie BeeStation je možné zakúpiť už dnes na webových stránkach spoločnosti Synology alebo prostredníctvom oficiálnych partnerov a predajcov spoločnosti Synology v maloochodnej odporúčanej cene 239,95 € s DPH. Ak chcete zariadenie zakúpiť alebo získať ďalšie informácie, navštívte stránku: https://bee.synology.com/cs-cz/BeeStation

*4 TB (4 bilióny bajtov) je približne 3,6 TiB. Využiteľná kapacita po vyhradení priestoru pre systém je približne 3,45 TiB. Zobrazenie jednotiek úložiska sa môže líšiť podľa operačného systému.

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok

Ďalší článok z kategórie

Inzercia