Hore

Spoločnosť Sony predstavuje pamäťové karty CEB-G480T/ CEB-G240T s veľkou kapacitou a vysokou rýchlosťou

Najnovšie prírastky do radu pamäťových kariet G CFexpress typu B ponúka stabilný a spoľahlivý výkon pre dlhšie fotografovanie a nakrúcanie

Spoločnosť Sony predstavuje nové pamäťové karty CEB-G480T a CEB-G240T, najnovšie prírastky do radu pamäťových kariet G CFexpress typu B. Tvorcom sa tak otvárajú spoľahlivejšie a stabilnejšie možnosti vďaka najnovším veľkokapacitným a vysokorýchlostným kartám od spoločnosti Sony.

Rýchle a spoľahlivé

Model CEB-G480T (480 GB) má maximálnu rýchlosť čítania 1850 MB/s a maximálnu rýchlosť zápisu 1750 MB/si. CEB-G240T (240 GB) disponuje maximálnou rýchlosťou čítania 1850 MB/s a maximálnou rýchlosťou zápisu 1600 MB/si. Rad CEB-G je určený pre profesionálnych fotografov, kameramanov a nadšencov, ktorí chcú zefektívniť pracovné postupy vďaka vysokej rýchlosti a výnimočnej spoľahlivosti týchto kariet. Vysoká rýchlosť zápisu umožňuje použitie kariet pre fotoaparáty s vysokým rozlíšením.

Obe karty ponúkajú rýchly prenos dát do počítača pomocou čítačky kariet MRW-G1 CFexpress typu B (predáva sa samostatne). Umožňujú plynulú prácu pri spracovaní fotografií vo veľkom rozlíšení a videí s vysokým dátovým tokom. Vďaka tomu sa celkovo zrýchľuje realizácia projektov.

Modely CEB-G480T a CEB-G240T podporujú softvérové aplikácie Scan and Rescue, ktorá vám zabezpečia skutočný pokoj na duši.

Napríklad pri použití s čítačkou kariet MRW-G1 (predáva sa samostatne) vykonáva aplikácia Media Scan Utility od spoločnosti Sony automatické skenovanie pamäťovej karty CFexpress typu B a informuje používateľa o jej stave a kapacite pamäti.

Navyše už nikdy nestratíte ani jeden zaznamenaný okamih vďaka aplikácii Memory Card File Rescue, ktorú si môžete voľne stiahnuť. Táto aplikácia obnovuje omylom zmazané súbory v najbežnejších formátoch. *Media Scan Utility a Memory Card File Rescue sú k dispozícii na stiahnutieii.

     

Skutočne odolné

Karty tohto radu sú ešte odolnejšie ako kedykoľvek predtým. Modely CEB-G480T a CEB-G240T ponúkajú rovnakú výnimočnú odolnosť s 5x vyššou odolnosťouiii pri páde a 3x vyššou ohybnosťouiii a zároveň sú schopné bezchybne pracovať pri extrémnych teplotách, pôsobení röntgenového žiarenia, elektrostatického žiarenia i intenzívneho slnečného UV žiarenia.

Rozmery CEB-G480T a CEB-G240T sú 29,6 mm x 38,5 mm x 3,8 mm a hmotnosť približne 10 g.

Cena a dostupnosť

Nové pamäťové karty CEB-G480T/CEB-G240T budú v predaji od apríla 2024 za odporúčanú cenu 389 EUR/249 EUR.

Poznámky:

i Skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od prostredia a spôsobu použitia.
ii Na stiahnutie na adrese www.sony.net/memorycard. Obnova dát pre súbory chránené proti kopírovaniu a herných dát nie je podporovaná. Nie všetky dáta je možné obnoviť.
iii V porovnaní so štandardom CFexpress typu B pri skúšobných podmienkach spoločnosti Sony. Nie je garantované, že nebude pamäťová karta CFexpress typu B poškodená alebo, že dáta zostanú neporušené za všetkých podmienok.
Nie je garantované, že pamäťová karta CFexpress typu B nebude poškodená alebo, že dáta zostanú neporušené za všetkých podmienok.

Komentáre

Pridaj komentár Pridaj komentár Zobraziť posledný príspevok

Ďalší článok z kategórie

Inzercia