Asus vraj pripravuje 6,8'' Zenfone 11 Ultra

Pri smartfónoch Asus Zenfone sme zvyknutí na výkonné modely v kompaktnom tele, no posledné uniknuté informácie naznačujú, že by tento rok mohla prísť vlajková loď s veľkým displejom.

Posledná novinka Asus Zenfone 10 (základné info) prišiel v polovici minulého roka, pričom sa špekulovalo, že ide o posledný kompaktný model. Nedávno internetom prebehli informácie o pripravovanom smartfóne s jedenástkou v názve, no zároveň aj prívlastkom Ultra.

Ak sa neoficiálne správy potvrdia, dostane Asus Zenfone 11 Ultra 6,78-palcový AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením a maximálnou 144 Hz obnovovacou frekvenciou. Výkonný Snapdragon 8 Gen 3 doplní až 16 GB RAM a 512 GB úložisko. 

Na fotografovanie poslúži hlavný 50 Mpix fotoaparát o optickou stabilizáciou obrazu, 13 Mpix širokouhlý fotoaparát a 32 Mpix teleobjektív s 3-násobným optickým zoomom a OIS. Silná 5500 mAh batéria by mala disponovať 65 W káblovým a 15 W bezdrôtovým nabíjaním.

ASUS Zenfone 11 Ultra live images and specifications leaked ahead of launch.#ASUS #ASUSZenfone11Ultra pic.twitter.com/IR9pbHLLRX

— Mukul Sharma (@stufflistings) February 5, 2024

Chýbať nemá 3,5 mm audio jack ani stereo reproduktory. Na výber by mohol byť v piatich farebných verziách. Zatiaľ však ide iba o špekulácie a nepotvrdené informácie. 

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu