PR články a tlačové správyTop

Spicy Chicken menu opäť v McDonald’s: Zahrejte sa na tele aj duši s novou sezónnou ponukou

Milovníci pikantných jedál, pripravte svoje chuťové bunky. McDonald’s opäť prináša do svojich reštaurácií naprieč Slovenskom obľúbené kuracie produkty v príjemne pálivej verzii, ktoré vás v chladných dňoch spoľahlivo zahrejú. Sezónne Spicy Chicken produkty sa do reštaurácií vrátia iba na obmedzený čas.

Známa reštauračná sieť touto špeciálnou ponukou prvýkrát príjemne prekvapila svojich zákazníkov už v roku 2022 a rýchlo sa stretla s úspechom. Teraz hlási svoj očakávaný návrat – McDonald’s sa už od 24. januára opäť pozrie zblízka na ostrý jazýček Slovákov. V reštauráciách sa môžete tešiť na pikantnú dvojičku ikonického burgeru McChicken s omáčkou s papričkami habanero a Spicy Chicken McNuggets, ktoré si môžete nechať namiešať so štandardnými nuggetkami do nového Spicy Chicken Sharing Boxu a k tomu si dopriať extra Hot Devil omáčku.

Je zrejmé, že pikantné dobroty získavajú čoraz väčšiu priazeň aj medzi Slovákmi. Niet sa čomu čudovať – lákajú nás nielen pre ich rôznorodú chuť, ktorá stimuluje zmysly, ale aj vďaka tomu, že zahrievajú telo aj dušu. Navyše, za obľubu pálivých potravín môžu aj chemické procesy v mozgu. Ich konzumácia totiž môže spustiť uvoľňovanie endorfínov, hormónov šťastia, a vyvolať pocit eufórie, čím sa vytvára pozitívne spojenie medzi pikantným jedlom a dobrou náladou.

McDonald’s neustále monitoruje aktuálne trendy v oblasti gastronómie a pravidelne rozširuje svoju bežnú ponuku o nové chute. Zároveň dbá na preferencie zákazníkov. „Všímame si, ktoré limitované edície majú medzi našimi zákazníkmi úspech. Vtedy sa snažíme vyhovieť a vrátiť ich opäť na istý čas do našej ponuky. To sa udialo aj v prípade Spicy Chicken limitky, ktorá je zameraná na pikantné verzie obľúbených kuracích produktov. Verím, že touto rozšírenou ponukou potešíme mnohých v rámci nášho celkového kuracieho portfólia,hovorí Martin Troup, Marketing Director pre McDonald’s pre SK/CZ/UA. 

Sezónnu Spicy Chicken ponuku si budete môcť vychutnať do 5. marca 2024 či vypredania zásob.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *