Čo si zabaliť na dovolenku k moru? Na toto nezabúdajte

Čo si zabaliť na dovolenku k moru? Na toto nezabúdajte

Čas dovoleniek je tu a vy neviete, čo si máte zbaliť? V tom prípade tu ste správne! Prinášame vám prehľad vecí, ktoré by vám v kufri nemali chýbať. Dovolenka pri mori je väčšinou po dobu niekoľkých dní, a preto je dobré, ak si nič nezabudnete.

Samozrejme, v každom meste sú obchody a dá sa všetko dokúpiť v prípade, že by ste predsa len na niečo zabudli. V zahraničí však často ide o vyššie ceny a preto sa zabúdať neoplatí. Všetko záleží aj od konkrétnej dovolenky. V Taliansku je veľa ponúk, ako napríklad last minute dovolenka Sardínia. Práve v týchto destináciách sú ceny skutočne výhodné. Ak si niečo zabudnete, odnesiete si to z takejto destinácie aj ako suvenír so sebou.

Trvanlivé potraviny

Balíček exotického ovocia, foto: farmove.skBalíček exotického ovocia, foto: farmove.sk

Ak cestujete s deťmi, určite by ste si do kufra mali zabaliť ich obľúbené keksíky, poprípade detské výživy. Nikdy neviete, kedy sa vám to zíde. Samozrejme, veľa kvalitných potravín majú aj v dovolenkových destináciách. Ide napríklad o čerstvé exotické ovocie, ktoré je veľmi obľúbené pre špecifickú chuť. Ak cestujete lietadlom, môžete si do príručnej batožiny zabaliť svoje vlastné potraviny. Vždy sa však informujte o daných podmienkach.

Topánky do vody

Nie nadarmo sa vraví, že topánky do vody sa zídu vám, i vašim deťom. Last minute dovolenka Rhodos je však destinácia, kde nájdete širokú škálu topánok do vody. Nikdy neviete, či nenatrafíte na ostrú skalu, poprípade živočíchy vo vode. Ak sa chcete týmto nepríjemnostiam vyhnúť, určite si zaobstarajte a zabaľte do kufra topánky do vody.

Potrebné oblečenie

Niekedy je menej viac. To platí aj pre prípad, že si idete zabaliť oblečenie na dovolenku k moru. Ako dobre viete, celé dni trávite na pláži pri mori. Preto si nemusíte baliť príliš veľa oblečenia. Postačí vám zopár tričiek, šiat a krátkych nohavíc.

Článok Čo si zabaliť na dovolenku k moru? Na toto nezabúdajte bol publikovaný 17. července 2022 v 00.00 v rubrike Lietanie. Autorom článku je Petra Havlíková. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...